bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Експерти/ки для проведення заходів в межах Каравану громадянської освіти у Литві та Польщі
05.07.2023

Інкубатор демократичних ініціатив запрошує експертів та експерток провести заходи в межах Каравану громадянської освіти у Литві та Польщі

18-27 серпня 2023 року Інкубатор демократичних ініціатив (Україна) буде проводити низку заходів у Литві та Польщі, учасниками та учасницями яких стануть вимушені мігранти та мігрантки. Караван в Литві та Польщі відбудеться за маршрутом: Вільнюс-Каунас-Друскінінкай-Білосток-Варшава-Вільнюс. Саме тому ми запрошуємо експертів та експерток приєднатись до команди Каравану та провести власні заходи в містах його маршруту.

Метою Каравану є підтримка провайдерів громадянської освіти в регіоні Східного партнерства ЄС, які активно працюють над розбудовою громадянського суспільства, здатного просувати та захищати цінності демократії. Також Караван покликаний надати можливість участі у заходах з тематики громадянської освіти для людей, що вимушено опинились закордоном.

Караван покликаний також показати розмаїття форматів, проблем і цільових груп, з якими працюють провайдери громадянської освіти. Повага до різноманітних поглядів інших людей, можливість діалогу між ними є основою демократичних цінностей, що формують миролюбне суспільство, здатне захищати свої цінності від загроз автократії та диктатури.

Відібрані на конкурсних засадах експерти та експертки мають взяти участь в усьому Каравані, провівши в його рамках щонайменше 2 своїх заходи. Це можуть бути короткострокові (в середньому 2-4 години) тренінги, дискусії, презентації тощо.

Організатори Каравану забезпечують учасників/ць харчуванням і проживанням у дні проведення Каравану, компенсують вартість переїздів до та з Вільнюса, а також забезпечують переїзд орендованим автобусом між містами маршруту Каравану. Гонорар за проведення одного заходу становить 120 євро. Організатори не надають підтримку з питань отримання дозволу на виїзд з України.

Якщо ви зацікавлені в участі в Каравані, будь ласка, заповніть форму до 10 липня: https://forms.gle/iiZEfair9jCGdfP56

З додаткових питань звертайтесь, будь ласка, мейлом DII[email protected]

Також запрошуємо підписуватись на соціальні мережі Інкубатору демократичних ініціатив:

Facebook: https://www.facebook.com/DII.Ukraine/

YouTube: https://www.youtube.com/@DII.Ukraine

Instagram: https://www.instagram.com/DII.Ukraine/

Telegram: https://t.me/DII_Ukraine 

Захід організовується консорціумом експертів та організацій EENCE у рамках проєкту «Караван громадянської освіти EENCE», що фінансується Федеральною агенцією з громадянської освіти (Bundeszentrale für politische Bildung / bpb) коштом, виділеним Федеральним міністерством закордонних справ Німеччини, програма «Розширення співробітництва з громадянським суспільством у країнах Східного партнерства та Росії».

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.