bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Консультант із здійснення аналізу нормативно-правової бази у сфері охорони здоров’я
19.05.2023

 

Державна установа
«Центр громадського здоров’я Міністерства охорони здоров’я України» оголошує конкурс для
відбору Консультанта із здійснення аналізу нормативно-правової бази у сфері охорони здоров’я в частині цифровізації епідеміологічного нагляду

в рамках проекту «Надання підтримки Центру громадського здоров’я МОЗ України для зміцнення та розбудови спроможності системи охорони здоров’я для здійснення кращого моніторингу, епідеміологічного нагляду, реагування на спалахи захворювання та їхньої профілактики»

 

Назва позиції: Консультант із здійснення аналізу нормативно-правової бази у сфері охорони здоров’я в частині цифровізації епідеміологічного нагляду

 

Період надання послуг: травень-вересень 2023 року

 

Інформація щодо установи:

Головним завданнями Державної установи «Центр громадського здоров’я Міністерства охорони здоров’я України» (далі – Центр) є діяльність у сфері громадського здоров’я. Центр виконує санітарно-профілактичні, науково-практичні та організаційно-методичні функції у сфері громадського здоров’я з метою забезпечення якості лікування хворих на соціально небезпечні захворювання, зокрема ВІЛ/СНІД, туберкульоз, наркозалежність, вірусні гепатити тощо, попередження захворювань в контексті розбудови системи громадського здоров’я. Центр приймає участь в розробці регуляторної політики і взаємодіє з іншими міністерствами, науково-дослідними установами, міжнародними установами та громадськими організаціями, що працюють в сфері громадського здоров’я та протидії соціально небезпечним захворюванням.

 

Завдання:

  1. Здійснення аналізу нормативно-правової бази у сфері охорони здоров’я в частині цифровізації епідеміологічного нагляду.
  2. Консультує з юридичних питань щодо вдосконалення , розробки, актуалізації нормативно-правової бази в частині цифровізації епідеміологічного нагляду.
  3. Надає послуги юридичного супровіду нормативно правових актів щодо впровадження та  функціонування електронної системи епідеміологічного нагляду.
  4. Здійснення консультативної та методичної допомоги щодо правильного застосування законодавства з питань впровадження електронної системи епідеміологічного нагляду.
  5. Послуги з розробки проектів та супроводу локальних нормативних актів (стандартів, наказів, положень, інструкцій, шаблонів договорів, стандартних операційних процедур тощо) Замовника.
  6. Послуги з підготовки звітів та проектів матеріалів, презентацій та аналітичних довідок для представлення на програмних заходах за проектом.

 

Вимоги до професійної компетентності:

  • Вища юридична освіта (спеціаліст, магістр).
  • Досвід роботи за фахом – не менше 3 років.
  • Досвід розробки та супроводу законодавчих та інших нормативно-правових актів, в тому числі  в частині впровадження інформаційних систем.
  • Вільне володіння державною мовою, бажаний рівень володіння англійською чи іншою іноземною мовою країни Європейського союзу – не нижче Intermediate (письмовий, читання документації).

 

Резюме мають бути надіслані електронною поштою на електронну адресу: [email protected]В темі листа, будь ласка, зазначте: «172 – 2023 Консультант із здійснення аналізу нормативно-правової бази у сфері охорони здоров’я в частині цифровізації епідеміологічного нагляду».

 

Мова резюме: українська та англійська (обов’язково).

За результатами відбору резюме успішні кандидати будуть запрошені до участі у співбесіді. У зв’язку з великою кількістю заявок, ми будемо контактувати лише з кандидатами, запрошеними на співбесіду. Умови завдання та контракту можуть бути докладніше обговорені під час співбесіди.

Державна установа «Центр громадського здоров’я Міністерства охорони здоров’я України» залишає за собою право повторно розмістити оголошення про конкурс, скасувати конкурс, запропонувати позицію зі зміненими завданнями чи з іншою тривалістю контракту.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.