bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс з відбору експертки/експерта для проведення одноденного тренінгу в п’яти містах України
20.12.2021

ГО «Громадський альянс «Політична дія жінок» код ЄДРПОУ 43837468, оголошує конкурс: вакансія експертки/експерта  на надання послуг з проведення медіа-тренінгу на тему «Підвищення ораторських та комунікативних навичок жінок» в межах  реалізації  проекту  «#політикаБЕЗсексизму. Проєкт адвокації політичних прав жінок» в п’яти містах України (Львів, Хмельницький, Луцьк, Кропивницький, Полтава).

Проєкт «#політикаБЕЗсексизму. Проєкт адвокації політичних прав жінок» реалізується за фінансової підтримки Міжнародного фонду «Відродження».

Проєкт має на меті розширити середовище політично активних жінок з різних соціальних груп та вразливих спільнот шляхом проведення адвокаційної кампанії з руйнування суспільних упереджень щодо жінок в політиці; спрямований на зміну політичної культури,  подолання самостигми жінок, які могли б ефективно впливати на політичну культуру та формувати гендерно чутливу повістку в політиці.

При формуванні навчальних груп головним принципом буде участь жінок з різних соціальних груп та спільнот для того, щоб вони мали можливість навчатися спілкуватися та отримувати досвід роботи в партнерстві, підтримувати та посилювати одна одну, не боятися реалізовувати свої лідерські та політичні амбіції. 

Формат тренінгів: офлайн, одноденний двох-годинний захід

Тривалість: 10 годин (5 днів по 2 години в кожному з визначених міст)

Період проведення: січень-травень 2022 року

Мета тренінгу: сприяти формуванню стійкого розуміння впливу якості публічних виступів та самопрезентації; визначити основні комунікативні тактики та надати практичні інструменти для реагування на публічні атаки; дізнатися про види та методики ораторських практик та про структуру підготовки до публічних виступів; мотивувати жінок об’єднувати зусилля для досягнення спільних цілей, включаючи:

  • ознайомитися з ораторськими практиками (тренування мовленнєвих м’язів, дикції, сили голосу, дихання; робота з тональністю та інтонацією, паузами та темпом, інше)
  • підвищити рівень знань із самопрезентації та публічних виступів (вміння контролювати хвилювання, підготовка та структурування виступу, робота з камерою, навчання практичним кейсам)
  • навчитися розрізняти та опанувати засади роботи з хейтингом та маніпуляціями (взаємодія з аудиторією, робота із запереченнями, робота в стресових ситуаціях)
  • покращити комунікативні навички (вивчення основних засад дебатів, імітація дебатів в реальних умовах, навчання відстоювати свої погляди та переконання).

Цільова аудиторія тренінгів: представниці жіночих громадських організацій, які представляють, в тому числі інтереси вразливих груп жінок, політично активні та молоді жінки.

Очікувані результати: підвищена обізнаність щодо особливостей комунікаційних практик та публічних атак, відпрацьовані методики з якісної підготовки до публічних виступів та ефективної самопрезентації, отримані навички та знання можуть використовувати на практиці у своїй роботі.

Необхідні кваліфікації тренера:

  • ·         Досвід роботи в медіа-сфері більше 10 років
  • ·         Вища освіта в області політології, акторського мистецтва, тощо
  • ·         Володіння театральним та сценічним мистецтвом
  • ·         Відмінні навички диктора/телеведучого
  • ·         Мінімум трирічний досвід проведення практичних тренінгів/майстер-класів для журналістів/акторів/ телеведучих/публічних спікерів
  • ·         Відмінні навички комунікації та вміння утримувати інтерес аудиторії;
  • ·         Мова проведення: українська

Просимо надсилати заявки разом з інформацією щодо своїх кваліфікацій, прикладом програми тренінгу, детальним резюме, а також із зазначенням суми очікуваного гонорару за Ваші послуги на електрону адресу [email protected]з копією [email protected].В темі листа необхідно зазначити: Конкурс експертів - Підвищення ораторських та комунікативних навичок жінок - Прізвище.

Збір заявок триватиме до 12.00 години 29 грудня 2021 року.ГО «Громадський альянс «Політична дія жінок» розглядатиме лише повні заявки та контактуватиме лише з кандидатами зі списку запрошених на співбесіду. 

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.