bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Платформа подкастів NEZABAROM шукає нових ведучих
02.12.2021

Спробувати себе в ролі подкастера можуть молоді люди, які мають креативні ідеї подкасту, актуального для сучасної молоді. Запис подкастів буде відбуватися у студії з професійним обладнанням.

Умови для участі у відборі:

 - Презентувати власну ідею подкасту на тему, яка буде актуальна для молодіжної аудиторії.

 - Записати пілотний епізод свого подкасту. Технічна якість запису не важлива, головне - це відтворити основну ідею та формат. 

 - Бути готовим/ою створювати епізоди регулярно.

Також важливо, аби  ідея подкасту  збігалася з місією  платформи NEZABAROM та Львівський обласний молодіжний центр. Місія NEZABAROM - створювати мотиваційний, корисний і легкий для сприйняття контент для молоді. Місія Львівський обласний молодіжний центр - творити прогресивне середовище та сприяти реалізації потенціалу молоді.

Для участі в відборі необхідно заповнити анкету за посиланням: https://forms.gle/kJbvZngCcnQiKuLX7?fbclid=IwAR1pbKBtKSYFav3hxJu71Rr4s_rmMzpA8_OgYksdyFJCSTnu3iHRmM1o4BI 

Дедлайн подачі заявки - 12 грудня.

За додатковою інформацією можна звертатися  за телефоном  -  0997219250 (Катернина Воронова).

Нагадаємо, платформа молодіжних подкастів NEZABAROM – це проєкт Львівського обласного молодіжного центру, який мета якого -  розвиток україномовного подкастингу та створення мотивуючого, корисного контенту для молоді. Історія створення платформи розпочалася з освітнього проєкту #Хочу_на_радіо, який Львівський обласний молодіжний центр реалізовував в партнерстві з молодіжним радіо «GRAPE». Під час курсу учасники  ознайомилися  з роботою радіо та спробували себе в ролі ведучих. Після завершення проєкту виникла ідея об’єднатися та створити щось своє.

На платформі  публікуються подкасти про професії, саморозвиток, пізнання себе і світу, стосунки, баланс в житті.

«Ми з нетерпінням чекаємо на нових людей в команду із свіжими ідеями. Якщо ви горите бажанням творити аудіоконтент, готові до системної роботи в команді, і любите подкасти, тоді без вагань подавайтеся. Навіть якщо не маєте попереднього досвіду, головне – велика мотивація, ініціативність і відповідальність», - зазначає координаторка платформи “NЕZABAROM”, комунікаційна менеджерка Львівського обласного молодіжного центру Катерина Воронова.

Платформа молодіжних подкастів “NЕZABAROM” доступна в соціальних мережах.  Підписатися на проєкт можна за посиланнями:

Facebook - https://www.facebook.com/nezabarom.podcasts/

Instagram - https://www.instagram.com/nezabarom.podcasts/?igshid=12x5uyrb6sqly

Telegram - https://t.me/nezabarom_podcasts

 

Контакти

  • Катерина Воронова 0997219250

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.