bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Менеджер Скверу Небесної сотні
26.03.2018

В серці Києва існує сквер, відзначений європейською нагородою? Сквер, що народився на звалищі та став яскравим прикладом того, що походження не має значення, важливе – лише бажання. Йдеться про Сквер Небесної сотні. І зараз він шукає свою людину.

Більше вакансій у розділі Вакансії

Сквер хоче бути ще кращим і отримати ще більше нагород, тому тобі доведеться багато креативити.

Зокрема, оновити стратегію розвитку Скверу, освіжити візуальну складову та придумати для Скверу нові розваги (івенти).

Потім знайти людей та компанії, що захочуть допомогти тобі в цьому. І полюблять Сквер так, як полюбиш його ти (фандрейзинг).

І, звичайно, треба розповісти всьому світові про ваші зі Сквером успіхи. Тому періодичне наповнення сайту та регулярні розповіді про Сквер у Фейсбуці  –  теж твоє завдання (SMM).

Добре, якщо в тебе є досвід роботи в громадському секторі (але можна і без нього). А от без англійської рівня Upper Intermediate – ніяк, Сквер же ж міжнародна знаменитість! Вміння спілкуватися з людьми – теж must.

Більше вимог ніяких (хіба – не бути занудою). Ти будеш працювати в команді ГО «Місто-сад». У нас є офіс у центрі Києва, де ми кожного робочого дня з 9 до 18. Разом ми будемо знаходити міжнародних партнерів, залучати локальні компанії та організації, щоб зробити Сквер ще кращим. Про заробітну плату поговоримо під час зустрічі.

 

Надсилай резюме та трохи про себе на адресу [email protected] з позначкою «Людина Скверу».

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.