bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Моніторинг адміністративного судочинства вересень-жовтень 2017 року
18.07.2017

Громадська організація «Інститут прикладних гуманітарних досліджень» за підтримки Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини здійснює відбір кандидатів для проведення моніторингу здійснення адміністративного судочинства  в Львівському, Одеському і Дніпропетровському апеляційних округах. Дедлайн - 5 серпня 2017 р.

На підставі аналізу мотивувальних листів і CV кандидатів будуть відібрані по п’ять моніторів, насамперед з міст Запоріжжя, Миколаєва і Івано-Франківська.

Вимоги до кандидатів: вища юридична освіта (кваліфікація спеціаліст або магістр), знання основ адміністративного судочинства та досвід участі в судових процесах за КАСУ, можливість взяти участь в тренінгу для відібраних моніторів 30 серпня 2017 року в м. Києві, комунікабельність, неконфліктність, готовність беззаперечно дотримуватися вимог Методики проведення моніторинку, готовності виїзду у відрядження тривалістю до 5 днів.

Моніторинг буде відбуватися протягом вересня-жовтня і потребуватиме зайнятості від моніторів протягом повного робочого дня.

Мотивувальні листи та CV прохання направляти на електронну пошту [email protected] до 5 серпня 2017 року з темою у листі “Моніторинг адміністративного судочинства”

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.