bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

«Благодійний фонд «СОС Дитяче Містечко» шукає батьків-вихователів
13.03.2017

Благодійна організація «Київське обласне відділення «Благодійний фонд «СОС Дитяче Містечко» оголошує набір кандидатів для роботи батьками-вихователями дитячих будинків сімейного типу.

Кандидатами у батьки-вихователі ДБСТ можуть стати подружні пари віком 35-45 років, у яких є не менше 5 років позитивного досвіду сімейного життя.

Сім’я повинна бути готова переїхати до м. Бровари для створення та організація функціонування дитячого будинку сімейного типу на 10-15 років.

Перевага надаватиметься кандидатам з 1-2 повнолітніми дітьми або дітьми підліткового віку. Один з подружжя повинен мати стабільну роботу та бути готовим поєднувати її  з функціями батьків-вихователів.

Для створення дитячого будинку сімейного типу кожній родині, яка пройшла відбір, навчання та отримала відповідні рекомендації буде надано у тимчасове користування сімейний будинок, меблі, побутова техніка та інше обладнання.

Якщо Ви готові стати батьками-вихователями та прийняти в сім’ю від 5 до 7 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, звертайтеся до СОС Дитячого Містечка.

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.