bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Консультанти з питань лабораторного моніторингу у ЦГЗ
01.03.2017

ЦГЗ оголошує конкурс на відбір консультантів для проведення тренінгу з питань епідеміологічного нагляду та лабораторного моніторингу за  ВІЛ-інфекцією. Дедлайн - 7 березня 2017 р.

Кваліфікаційні вимоги:

  1. Закінчена вища медична /біологічна освіта.
  2. Досвід проведення семінарів/тренінгів в якості викладача/тренера (досвід проведення тренінгів за темою тренінгу буде перевагою) впродовж останніх 3-х років.
  3. Досвід розробки тренінгових модулів та навчальних матеріалів та програм з питань профілактики та лікування ВІЛ/СНІДу, туберкульозу та інших соціально небезпечних захворювань буде перевагою.

Особисті якості, знання та навички: Знання щодо проведення досліджень з діагностики ВІЛ-інфекції, високий рівень знань у сфері протидії ВІЛ-інфекції /СНІДу та туберкульозу, високий рівень викладацької майстерності та комп’ютерної грамотності.

Резюме, мотиваційний лист, підписана фінансова пропозиція відповідно до Додатку 1 до даного Оголошення мають бути надіслані електронною поштою на електронну адресу:[email protected]   або поштою за адресою: 04073, м. Київ, проспект Степана Бандери, 19. В темі листа, будь ласка, обов’язково зазначте: «Тренер – епіднагляд та лабораторний моніторинг ВІЛ»:

Термін подання документів – до 7 березня 2017 року, реєстрація документів завершується о 15:00.

За додатковою інформацією звертатися до ЦГЗ за тел. (044)-461-81-03 до спеціаліста відділу управління закупівлями та постачанням Бондар Дарини, e-mail: [email protected].

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.