bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Мікробіолог референс-лабораторії з діагностики ВІЛ/СНІДу у ЦГЗ
20.02.2017

Державна установа «Центр громадського здоров’я Міністерства охорони здоров’я України» (далі ЦГЗ) оголошує з 17.02.2017 року конкурс на посаду мікробіолога Референс-лабораторії з діагностики ВІЛ/СНІДу -на час соціальної відпустки основного працівника. Дедлайн - 3 березня 2017 р.

Основні обов’язки

  1. Виконання лабораторних досліджень в напрямку діяльності лабораторії.
  2.  Проведення молекулярно-генетичних досліджень (визначення рівня ВН ВІЛ-1).
  3. Координація роботи середнього медичного персоналу;
  4.  Подання зведеної інформацію про кількість виконаних досліджень та використаних виробів медичного призначення за звітними формами керівнику Референс-лабораторії у встановлені терміни.
  5. Участь у веденні комп’ютерної бази щодо кількості пацієнтів та результатів досліджень з визначення рівня ВН ВІЛ-1 у ВІЛ-інфікованих осіб.
  6. Оформлення результатів досліджень.
  7.  Забезпечення обліку, збереження, використання, списання, замовлення реактивів, посуду та інше.
  8. Забезпечення збереження обладнання лабораторії.
  9. Консультування фахівців регіональних центрів СНІДу щодо забору зразків крові для визначення рівня ВН ВІЛ-1 (стосовно об’єму, потрібного для  дослідження; умов зберіганння та транспортування зразків).
  10. Дотримання принципів лікарської етики і деонтології.
  11. Виконнання правила внутрішнього трудового розпорядку, техніки безпеки і охорони праці, внутрішньовиробничої санітарії та протипожежної безпеки. 

Кваліфікаційні вимоги:

Повна вища медична або біологічна освіта (спеціаліст, магістр), Спеціалізація за спеціальністю «Бактеріологія», «Вірусологія» або «Мікробіологія». Підвищення кваліфікації (курси удосконалення, стажування, тощо).

Без вимог до стажу роботи.

Достатній рівень комп’ютерної грамотності.

Процедура подання резюме:

Будь ласка, надсилайте своє резюме та супровідний лист Ярославу Бриленко на адресу: hr.ukrphc@gmail.com (у полі «тема» вкажіть «Резюме – «Мікробіолог Референс-лабораторії з діагностики ВІЛ/СНІДу (на час соціальної відпустки основного працівника)».

Кінцевий термін подання резюме: 03 березня 2017 року.

За результатами відбору резюме кандидати будуть запрошені до участі у співбесіді

Зверніть, будь ласка, увагу:

Кандидати, які будуть обрані, отримають повідомлення електронною поштою протягом 5 робочих днів від дати прийняття рішення про вибір переможця конкурсу.

Заявки, які надійдуть пізніше зазначеного терміну, до розгляду не приймаються.

До участі у конкурсі допускаються лише заявки/резюме, які повністю відповідають умовам конкурсу. Відповідність поданих заявок умовам конкурсу ЦГЗ визначає, виходячи з мети та завдань конкурсу.

Рішення організатора конкурсу є остаточним та оскарженню не підлягає. Організатор конкурсу залишає за собою право за необхідності відмінити конкурс.

Організатор конкурсу не несе відповідальності за роботу пошти України, за будь-які поштові помилки, внаслідок яких заявка/резюме учасників конкурсу не надійшли/надійшли із запізненням, були загублені чи пошкоджені; у випадку виникнення форс-мажорних обставин. Організатор конкурсу не несе відповідальності за неможливість контакту з учасником конкурсу, якщо будь-яка інформація про учасника конкурсу повідомлена невірно. Учасник несе особисту відповідальність за достовірність наданої ним/нею інформації.

Участю у конкурсі учасник безумовно погоджується з усіма умовами конкурсу та бере на себе зобов’язання їх належно виконувати.

Контакти

  • ДУ “Центр громадського здоров’я МОЗ України”
  • [email protected]

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.