bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Консультант з технічних питань у проект «Реформа ВІЛ-послуг у дії»
14.02.2017

Проект «Реформа ВІЛ-послуг у дії» шукає короткострокового консультанта з технічних питань для розробки практичних рекомендацій з оптимізації людських ресурсів для охорони здоров'я через перерозподіл у сфері ВІЛ-сервісів (КіТ, АРТ та ЗПТ). Дедлайн - 20 лютого 2017 р.

Короткостроковий консультант з технічних питань буде працювати під керівництвом Заступника керівника проекту і буде допомагати у реалізації технічного завдання з оптимізації людських ресурсів в рамках проекту.

Виконання даного технічного завдання передбачає 3 основні фази:

1) Кабінетне дослідження;

2) Презентація та обговорення результатів кабінетного дослідження та узгодження структури й основних елементів Практичного посібника з експертною групою;

3) Написання Практичного посібника з оптимізації кадрових ресурсів закладів охорони здоров’я при наданні ВІЛ-послуг (КіТ, АРТ, ЗПТ), спрямованого на досягнення цілей 90-90-90.

Більш детальний опис технічоного завдання знаходиться у вкладенні.

     Просимо надіслати свої резюме та мотиваційний лист не пізніше 20 лютого 2017 року на електронну адресу [email protected] . У темі листа просимо зазначити “Розробка практичного посібника”. За результатами розгляду відповідності вимогам буде складений короткий список кандидатів, які будуть запрошені на співбесіду.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.