bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Change lab шукає учасників на молодіжний обмін на Кіпр
02.02.2017

Обмін «Change lab» шукає сімох молодих людей в віці від 18 до 28 років, які бажають узяти участь у молодіжному обміні, що відбудеться в селі Аргос на Кипрі з 11 по 18 березня 2017 року. Дедлайн - 19 лютого 2017 р.

Обмін «Change lab» ставить за мету підвищення рівня знань про соціальне підприємництво та поширення інформації про те, як може воно сприяти боротьбі з проблемами молоді (передусім безробіттям) та допомагати в інтеграції виключеної молоді.

Учасники проекту розмовлятимуть про соціальне підприємництво як про інструмент для рішення/зменшення чисельних проблем молоді. Зможуть дізнатися, як соціальні підприємці працюють у якості агентів змін, створюють можливості та нові підходи для покращення умов життя в суспільстві.

У зустрічі візьмуть участь сорок молодих людей з п’яти держав Кіпр, Болгарія, Україна, Грузія, Угорщина.

Вимоги до учасників:

  • вік від 18 до 28 років;
  • володіння англійською мовою на розмовному рівні (розмовний рівень – це якщо ви можете розповісти про себе, свою країну та соціальне підприємництво в Україні англійською й розумієте, що кажете);
  • зацікавленість темою соціального підприємництва;
  • досвід соціального підприємництва вітається;
  • готовність приймати участь в підготовці до обміну, а також поширювати результати цієї події.

Організатори проекту повністю покривають витрати за проживання, харчування та відшкодовують вартість проїзду в рамках 170 євро (АЛЕ! В Аргосі немає аеропорту. Приліт на Кіпр тільки через Пафос або ж Ларнаку. Приймаюча сторона може організувати трансфер до місця проведення заходу. Це коштуватиме 30 євро. Таким чином ліміт витрат на літак зменшується до 140 євро). Одібрані учасники (що підтвердять свою участь) повинні будуть за власний кошт зробити собі страхування та оплатити організаційний внесок 30 євро на карту координатора проекту. В разі відмови учасника від участі в проекті – реєстраційний внесок не повертається.

Заявки на участь можна заповнити (виключно англійською мовою) - https://goo.gl/forms/BjHzVaSX3hd3Dlf72  до 24:00 19 лютого 2017 року.

Організація залишає за собою право не пояснювати кандидатам причини відмови. Результати відбору всім кандидатам будуть повідомлені не раніше 22го лютого 2017 року. Вікове обмеження строге і чітке. Ми на нього не впливаємо. Відібрані учасники не мусять подорожувати по кіпрську візу. Її можна отримати онлайн. Вона безкоштовна. Кандидати, які мають відкриту Шенгенську візу мають перевірити кількість днів достатню для перебування на проекті.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.