bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Спеціаліст з питань лікування туберкульозу у Центр громадського здоров’я (Київ)
12.01.2017

Державна установа «Центр громадського здоров’я Міністерства охорони здоров’я України» (далі ЦГЗ) оголошує з 12.01.2017 року конкурс на залучення консультанта на позицію - «Спеціаліст з питань лікування туберкульозу». Дедлайн - 27 січня 2017 р.

Основні обов’язки:

  1. Здійснює взаємодію та координацію діяльності з профільними фахівцями Основного та інших реципієнтів Глобального фонду, Управління медичного забезпечення та відділів медичного забезпечення міжрегіональних управлінь з питань виконання кримінальних покарань та пробації Міністерства юстиції  України та закладів охорони здоров’я ДКВС України щодо заходів проекту Глобального Фонду в установах підпорядкованих  Міністерству юстиції України у напрямку лікування туберкульоз.
  2. Разом зі спеціалістом з фармацевтичного менеджменту бере участь в організації контролю за отриманням, рухом, зберіганням, використанням, призначенням протитуберкульозних препаратів другого ряду, отриманих за кошти Глобального фонду для боротьби зі СНІДом, туберкульозом та малярією (далі-ГФ), розрахунком потреби, звітністю в рамках реалізації Проекту.
  3. Надає консультативну підтримку з питань контролю за препаратами та лікуванням туберкульозу фахівцям Управління медичного забезпечення та відділів медичного забезпечення міжрегіональних управлінь з питань виконання кримінальних покарань та пробації Міністерства юстиції України та закладів охорони здоров’я ДКВС України;
  4. Здійснює контроль за виконанням плану набору пацієнтів на лікування протитуберкульозними препаратами  другого ряду, отриманими в рамках проекту ГФ.
  5. Здійснює моніторинг реалізації заходів проекту Глобального Фонду в установах підпорядкованих Міністерству юстиції України у напрямку лікування туберкульозу.
  6. Здійснює моніторингові візити до органів та установ, підпорядкованих Міністерству юстиції України з метою контролю за адекватністю призначених схем лікування туберкульозу, адекватністю виявлення, діагностики та лікування туберкульозу серед осіб, позбавлених волі.
  7. Бере участь у розробці проектів організаційно-розпорядчих та нормативно-правових актів у сфері удосконалення контролю за виявленням, діагностикою та лікуванням туберкульозу, отриманням, зберіганням, використанням протитуберкульозних препаратів.
  8. Здійснює аналіз стану організації роботи по введенню даних до реєстру хворих на туберкульоз.
  9. Здійснює контроль за впровадженням та реалізацією заходів інфекційного контролю за туберкульозом.
  10. Виконує інші обов’язки за дорученням програмного менеджера та начальника Управління медичного забезпечення Міністерства юстиції України.

  Вимоги до професійної компетентності:

  • Вища освіта у галузі знань «Охорона здоров’я»;
  • Післядипломна спеціалізація за фахом “Фтизіатрія”;
  • Не менше 3 років досвіду роботи з лікування хворих на туберкульоз; Досвід роботи з органами та установами, підпорядкованими Міністерству юстиції України (бажано);
  • Досвід реалізації проектів у галузі протидії захворюванню на туберкульоз, зокрема проектів за кошти міжнародних донорів (бажано);
  • Відмінне знання усної та письмової ділової української мови,
  • Знання англійської мови (буде надано перевагу),
  • Відмінні комп’ютерні навички (обов’язкове володіння базовими програмами MS Office);
  • Відмінні міжособистісні й комунікативні навички;
  • Готовність до понаднормової праці;
  • Відповідальність.

Процедура подання резюме:

будь ласка, надсилайте своє резюме та супровідний лист Ярославу Бриленко на адресу: hr.ukrphc@gmail.com (у полі «тема» вкажіть «Резюме – Cпеціаліст з питань лікування туберкульозу - Міністерство юстиції України”).

Кінцевий термін подання резюме: 27 січня 2017 року.

За результатами відбору резюме кандидати будуть запрошені до участі у співбесіді

Зверніть, будь ласка, увагу:

Кандидати, які будуть обрані, отримають повідомлення електронною поштою протягом 5 робочих днів від дати прийняття рішення про вибір переможця конкурсу.

Заявки, які надійдуть пізніше зазначеного терміну, до розгляду не приймаються.

До участі у конкурсі допускаються лише заявки/резюме, які повністю відповідають умовам конкурсу. Відповідність поданих заявок умовам конкурсу ЦГЗ визначає, виходячи з мети та завдань конкурсу.

Рішення організатора конкурсу є остаточним та оскарженню не підлягає. Організатор конкурсу залишає за собою право за необхідності відмінити конкурс. Причини відмови у відборі в якості консультанта не повідомляються та не обґрунтовуються. Після затвердження  ЦГЗ укладає угоди з переможцями конкурсу на проведення робіт у 2017 році, з можливістю пролонгації у 2018 році за умови належної якості надання послуг Замовнику.

Організатор конкурсу не несе відповідальності за роботу пошти України, за будь-які поштові помилки, внаслідок яких заявка/резюме учасників конкурсу не надійшли/надійшли із запізненням, були загублені чи пошкоджені; у випадку виникнення форс-мажорних обставин. Організатор конкурсу не несе відповідальності за неможливість контакту з учасником конкурсу, якщо будь-яка інформація про учасника конкурсу повідомлена невірно. Учасник несе особисту відповідальність за достовірність наданої ним/нею інформації.

Участю у конкурсі учасник безумовно погоджується з усіма умовами конкурсу та бере на себе зобов’язання їх належно виконувати.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.