bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Учителі фізики та інформатики у команду міжнародного проекту у сфері ІТ та енергоефективності
02.01.2017

Гаряча вакансія: у команду освітньо-громадянського міжнародного проекту для шкільної молоді у сфері ІТ та енергоефективності потрібні учителів фізики та інформатики або ж люди, що мають досвід викладання дітям цих дисциплін.

Вимоги до кандидатів:

• досвід інтерактивного і творчого навчання фізики та ІТ,
• цікаві ідеї щодо змін у програмі та викладанні,
• вміння мотивувати учнів до творчої роботи,
• перевагою буде володіння англійською мовою на рівні, достатньому для розуміння англомовних членів команди.

Чим займатимемося на підготовчому етапі проекту? 

• розробкою проектної пропозиції: ідей, завдань й очікуваних результатів проекту,
• дослідженням можливостей перегляду шкільної програми з фізики та інформатики з метою включення у неї сучасних прикладних знань у сфері ІТ та енергоефективності, 
• моніторингом інших освітніх проектів у сфері ІТ, щоб уникнути дублювання зі схожими ініціативами, що вже діють в Україні.

Зайнятість у проекті розпочнеться з початку січня і триватиме близько 6 тижнів. Передбачатиме 2-3 очні зустрічі з командою у Києві, а також віддалену роботу в режимі онлайн-нарад у скайпі.

На цьому етапі робота членів команди здійснюватиметься на волонтерських засадах (лише на цьому). Проте це дасть вам можливість отримати цікавий і дуже корисний досвід у розробці проекту, а також у подальшому залишитися у команді після отримання фінансування проекту під час кількох років його реалізації.

ЯКЩО ВИ ХОЧЕТЕ СТАТИ ЧАСТИНОЮ НАШОЇ КОМАНДИ, надішліть резюме українською мовою на [email protected] з темою листа «ІТ-проект: резюме», а також дайте короткі відповіді на запитання за вказаним посиланням https://goo.gl/z6Ybqs.

 Прийом заявок триватиме до 11 січня 2017 року включно.

Телефон для запитань: 095 534 09 81, Олена

ПРО ОРГАНІЗАТОРІВ ПРОЕКТУ:

Англійська організація «Наші таланти – наше майбутнє» з 2015 року запустила в Україні однойменну програму для талановитих дітей і підлітків з Донецької і Луганської областей, щоб допомогти їм реалізувати власний потенціал (www.ourtalents-ourfuture.org). Діти, що взяли участь у програмі, стали учасниками соціальних проектів, зокрема з енергоефективності будинків тощо.

Українська організація «Вчителі за демократію і партнерство» більше 14 років виконує освітні всеукраїнські й міжнародні проекти для шкіл, вишів і дошкільних закладів у сфері громадянської й правової освіти, освіти для сталого розвитку, освітнього менеджменту та інтерактивних технологій навчання, дебатних технологій, розвитку критичного мислення дітей і дорослих, навчання педагогів (“Освіта для сталого розвитку в дії”, “Враховуй різницю”, “Стале домогосподарство”, “Критичне мислення / Освітня платформа “Критмислоп” та інші). Співпрацює з більш ніж 900 школами по всій Україні.

Контакти

  • Олена Харченко
  • 095 534 09 81
  • https://goo.gl/C7KJmq

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.