bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Центр політико-правових реформ шукає фахівців з моніторингу судових процесів
12.12.2016

Центр політико-правових реформ оголошує конкурс на участь у Програмі «Моніторинг судових процесів в Україні». До участі у проекті запрошуємо 50 фахівців з усіх регіонів України. Дедлайн - 15 січня 2017 р.

Чому це цікаво?

Якщо Ви цікавитеся реформуванням системи правосуддя, бажаєте поглибити знання у цій сфері та набути нові, на власні очі побачити зміни, - ця Програма саме для Вас. Ви отримаєте можливість не лише перейняти кращий досвід моніторингу дотримання міжнародних стандартів справедливого суду у судових процесах, а й самому долучитися до діяльності ОБСЄ і здобути власний досвід у цьому напрямі.

Учасники Програми отримають сертифікат щодо участі у моніторингу дотримання міжнародних стандартів справедливого суду у судових процесах за підтримки Координатора проектів ОБСЄ в Україні.

Якщо Ви навчаєтеся на правничій магістратурі, то Центр політико-правових реформ готовий надати Вашому навчальному закладу листа із запрошенням для Вас пройти практику / стажування у провідному аналітичному центрі країни.

Мета проекту – з’ясувати наскільки дотримуються міжнародні стандарти справедливого суду в судах України шляхом моніторингу судових процесів.

Умови участі

Проект передбачає проходження 50-ма відібраними учасниками 4-денного тренінгу 11-14 лютого 2017 року в м. Києві щодо моніторингу різних видів судових процесів. Проходження тренінгу є обов’язковою умовою для подальшої участі у проекті.

Витрати на проживання, харчування та проїзд будуть компенсовані.

Після успішного проходження тренінгу підготовлені фахівці зможуть взяти участь у широкомасштабній програмі моніторингу судових засідань на всій території України протягом березня-серпня 2017 р.

Хто може долучитися до команди Програми моніторингу судових процесів в Україні?

1. Правник з вищою юридичною освітою (мінімальний освітній рівень – бакалавр права)

2. Учасник не може бути членом політичних партій.

3. Учасник має бути готовим взяти участь у 4-денному тренінгу з моніторингу судових процесів у м. Києві

4. Учасник має бути готовим виділяти принаймні 3 робочих дні кожного місяця протягом березня-серпня 2017 року на відвідання судових засідань

Попередній досвід моніторингу судових процесів вважатиметься перевагою при здійсненні добору.

Щоб взяти участь у конкурсі, необхідно:

1. Заповнити та надіслати анкету goo.gl/58kB87

2. Надіслати резюме обсягом до 3200 знаків на адресу [email protected]

3. Очікувати на подальшу інформацію від організаторів.

Кінцева дата подання заявки на участь в конкурсі – 15 січня 2017 року.

Оголошення результатів конкурсу відбудеться до 25 січня 2017 року. Якщо маєте будь-які питання щодо програми моніторингу або умов конкурсу, звертайтеся за адресою [email protected].

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.