bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

ЄВС-Волонтер на річний проект у Польщу
03.10.2016

Центр розвитку Пангея Ультіма шукає ЄВС волонтера на річний проект у Польщу для роботи у центрі, для молоді із обмеженими можливостями.

Проект фінансується програмою “Еразмус Плюс” Європейської Комісії. Всі витрати по перебуванню, переїзду та участі волонтера покриваються приймаючою стороною.

Проект заплановано на: 1 листопада 2016 - 30 Жовтня 2017 року. Ostoja Association знаходиться у місті Вроцлав. Відправляюча організація: Центр розвитку Пангея Ультіма (www.pangeya.com.ua)

Тема та завдання за проектом:

Тема проекту - робота із дітьми та молоддю на базі центру для людей із обмеженими можливостями. Завдання включатимуть організацію дозвілля, допомога працівникам центру в проведенні фізіотерапевтичних заходів, вирішення побутових запитань, навчальні заходи та інше. Волонтеру буде надаватись методологічна та мовленнєва підтримка на всіх стадіях роботи.

Кандидати:

Віком 20-30 років, із середнім рівнем знання ангілйської чи польської мови, наявність закордонного паспорту та відчутного бажання приносити людям користь і бажання розвиватись!

Дедлайн - 10 жовтня 2016 р.

Свої резюме та мотиваційні листи надсилайте на скриньку [email protected] якоога швидше.

Контакти

  • Центр розвитку Пангея Ультіма
  • [email protected]
  • +38(097)6402756

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.