bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Менеджер проекту міжнародної технічної допомоги ЄС (Бердянськ)
22.09.2016

Дедлайн - 2 листопада 2016 року. 

Державна установа Виконавчий комітет Бердянської міської ради оголошує конкурс на вакансію Менеджер проекту для реалізації проекту міжнародної технічної допомоги ЄС «Створення комплексної системи надання допомоги вимушеним переселенцям з зони АТО та громаді м. Бердянськ» в рамках Грантової програми ЄС «Підтримка політики регіонального розвитку в Україні».

Місце працевлаштування: Виконання обов’язків вимагає знаходження у місті Бердянськ; можливі короткі відрядження до інших регіонів України

Основні обов’язки:

  1. Удосконалення системи надання освітніх, соціальних послуг та послуг з соціальної реабілітації:

    -Аналіз виконання робочого плану в рамках реалізації Проекту та надання пропозицій щодо удосконалення роботи.

    -Підготовка пропозицій щодо удосконалення діяльності закладів освіти та інших аналогічних закладів з питань реалізації Проекту.

  1. Участь у розробці нормативно-правової бази на локальному рівні з питань, що відносяться до реалізації Проекту:

    -Участь у проведенні аналізу якості надання всіх послуг та робіт в процесі виконання Проекту;

  1. Координація роботи фахівців, які беруть участь в реалізації Проекту:

    - Розробка поточних операційних планів впровадження проекту у відповідності до грантового контракту, узгодження планів зі всіма залученими до впровадження сторонами, забезпечення виконання операційних планів з реалізації Проекту.

    -Забезпечення всебічної координації роботи органів, закладів та організацій, залучених до виконання Проекту, в тому числі керування організаційно-методичною взаємодією з питань реалізації заходів Проекту між закладами незалежно від їх підпорядкування в рамках реалізації Проекту.

    -Організація та забезпечення роботи нарад Робочої групи.

    -Координація роботи Проекту із співробітниками Виконавчого комітету, залученими до виконання Проекту, та керування щоденною роботою зовнішніх фахівців, залучених до виконання Проекту.

    -Організація збору та аналіз оперативної інформації в рамках реалізації Проекту від всіх зацікавлених сторін.

    -Організація роботи з моніторингу та оцінки виконання програмних заходів в рамках реалізації Проекту.

    -Організація та участь у проведенні моніторингових візитів на об’єкти проекту для оцінки їхньої діяльності в рамках реалізації Проекту.

    -Контроль за дотриманням та правильністю ведення документації в рамках реалізації Проекту фахівцями виконавчого комітету Бердянської міської ради.

  1. Координація роботи щодо вдосконалення системи управління проектом:

    -Координація проведення процедур закупівель відповідно до вимог грантового контракту та відповідного законодавства.

    -Участь у складанні заявок на закупівлю в рамках реалізації Проекту.

    -Участь у здійсненні експертної оцінки заявок на закупівлю за рахунок коштів Проекту.

  2. Зміцнення кадрового потенціалу:

    -Участь у плануванні навчання фахівців щодо проблем, пов’язаних із покращенням умов залучення ВПО та місцевої громади до економічної діяльності, посилення можливостей ВПО та приймаючих громад для підтримання місцевого економічного розвитку завдяки соціальному підприємництву, започаткування злагоди між ВПО та приймаючими громадами, руйнування стереотипів та упередженого ставлення до ВПО в рамках реалізації Проекту.
  1. -Взаємодія з іншими освітніми закладами та закладами, що надають соціальні послуги, з метою реалізації заходів Проекту.

    -Участь в організації і проведенні практичних конференцій, тематичних семінарів, нарад, круглих столів, стажувань з актуальних питань в рамках реалізації Проекту.

    -Участь у тренінгах в рамках реалізації Проекту в якості тренера, фасилітатора.

  1. Координація грантової діяльності:

    -Співпраця з національними та міжнародними партнерами з питань реалізації проектів спрямованих на вирішення допомоги вимушеним переселенцям та приймаючих громад, у тому числі проектів Європейського Союзу.

    -Забезпечення своєчасності та якості підготовки регулярних звітів до Європейського Союзу в частині виконання програмної діяльності.

Обов’язкові вимоги до претендентів на посаду:

  • Вища економічна або управлінська освіта;

  • Спеціалізація за фахом “Економіка підприємства”, “Менеджмент організації”, “Міжнародні економічні відносини” або іншими релевантними спеціалізаціями.

  • Досвід роботи за фахом від 5 років;

  • Знання національних стандартів, нормативно-правової бази щодо звітності за проектами МТД;

  • Знання ділової української;

  • Високий рівень комп’ютерної грамотності.

Додатковими перевагами будуть вважатися:

  • Участь у міжнародних конференціях, тренінгах, семінарах щодо ведення проекту, які організовуються Представництвом Європейського Союзу;

  • Досвід з реалізації грантових проектів та програм;

  • Досвід підготовки виступів, презентацій, друкованих матеріалів для наукових конференцій, виступів, прес-конференцій, тощо;

  • Досвід співпраці з органами державної влади, міжнародними та громадськими організаціями із застосуванням міжсекторальних підходів.

  • Досвід адміністративної роботи;

  • Досвід у організації та проведенні тренінгів, семінарів, нарад, зустрічей;

  • Знання ділової англійської мови.

Для участі в конкурсі необхідно надати резюме, що демонструє відповідність кандидата обов’язковим вимогам до претендентів, та короткий мотиваційний лист з описом доречного професійного досвіду.

В листі необхідно вказати очікуваний розмір винагороди.

Резюме та мотиваційні листи необхідно надіслати електронною поштою на адресу [email protected] або подати особисто за адресою: 71112, Запорізька область, місто Бердянськ, площа Єдності, 2, будівля виконавчого комітету Бердянської міської ради, відділ кадрів (2-ий поверх, каб. 24 б) до вказаної нижче дати. Документи, що надійшли до отримувача після вказаної дати, будуть відхилені.

За результатами розгляду резюме та мотиваційних листів щодо відповідності освіти та досвіду вимогам буде складений короткий список кандидатів, які будуть запрошені на співбесіду. Відібраний за результатами співбесіди кандидат матиме підтвердити заявлену освіту, досвід та, у разі наявності, додаткові переваги відповідними документами (копії дипломів про вищу освіту, трудової книжки, сертифікатів та інших підтверджуючих документів, тощо).

Комісія з відборусвоїм рішенням також може вимагати у будь-кого з кандидатів надання цих підтверджуючих документів у триденний строк на більш ранньому етапі відбору, якщо існує ймовірність надання неправдивої інформації.

Документи необхідно подати до 02.11.2016 включно.

Резюме має обов’язково містити чинну електронну адресу та номер телефону, за якими можна зв’язатися з кандидатом. Роботодавець не несе відповідальності за неможливість зв’язатися з кандидатом через неправильно зазначені або відсутні координати або через недоступність кандидата з інших причин.

Контакти

  • Державна установа “Виконавчий комітет Бердянської міської ради”
  • Криворучко Наталя Володимирівна
  • [email protected]

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.