bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

ГО «Ліберально-демократична ліга України» шукає активістів у сфері української політики
12.09.2016

Маючи на меті розбудову ліберальної демократії, Департамент внутрішніх процесів громадської організації «Ліберально-демократична ліга України» оголошує пошук осіб, зацікавлених у відтворенні української політики за західною моделлю!

Ми шукаємо молодих людей (народжених після 1991 року), які мають намір отримати досвід у сфері:

  1. Української державної політики (вимоги: відповідальність, активність, обізнаність в українській політиці після здобуття Незалежності, дотримання ідей ліберальної демократії; вітається ворожість до корупції та старої системи).
  2. Української регіональної політики (вимоги: відповідальність, активність, обізнаність в українській державній політиці та політиці конкретного регіону (регіонів) після здобуття Незалежності, дотримання ідей ліберальної демократії; вітається ворожість до корупції, старої системи та «місцевої мафії»).
  3. Політології (вимоги: профільна освіта, відповідальність, активність; вітається дотримання принципів лібералізму).
  4. Політичного PR (вимогу: профільна освіта, відповідальність, принциповість, активність; вітається обізнаність у політичних технологіях зарубіжних країн).

Детальніше про Департамент за посиланням.

Нам необхідні люди, які готові розділити з нами розбудову ліберальної демократії в Україні на політичному рівні. Оскільки наша ціль — побороти стару постсоціалістичну систему, ми орієнтуємося саме на нову генерацію українського народу, людей незаангажованих і таких, що вміють і люблять критично мислити.

Робота полягатиме у провадженні проектів, присвячених підвищенню політичної культури населення (роз’яснення сучасних політичних процесів, висвітленні прихованої від суспільства об’єктивної дійсності, розтлумачені основ виборчого законодавства), а також проектів, що зорієнтовані на подолання корупції в органах державної влади і органах місцевого самоврядування; проваджені акцій прямої дії; розробці проектів реформ (освітня, податкова тощо); написанні аналітичних статей; взаємодії з іншими незалежними інститутами громадянського суспільства.

Активність у ГО «ЛІБЕРАЛЬНО-ДЕМОКРАТИЧНА ЛІГА УКРАЇНИ» надає такі переваги:

  • Досвід громадської діяльності, яка активно вітається при вступі у зарубіжні вищі;
  • Участь у розбудові ліберальної демократії;
  • Практичне застосування знань з користю для себе та майбутнього України;
  • Отримання безцінного досвіду як політика у громадській організації, що не фінансується олігархами і об’єднує винятково представників нового покоління (людей, народжених після 1991 року);
  • Рекомендації, особливі відзнаки, премії.

 Подання заявок: [email protected].

Контакти

  • ГО «Ліберально-демократична ліга України»
  • [email protected]
  • +38096-963-27-01

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.