bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

ГО «Ліберально-демократична ліга України» шукає членів команди «LDLU MediaHub»
22.08.2016

Команда PR-Департаменту громадської організації «ЛІБЕРАЛЬНО-ДЕМОКРАТИЧНА ЛІГА УКРАЇНИ» оголошує пошук людей, які бажають стати основою LDLU MediaHub - медійного серця нашої ліберальної сім’ї.

Ми шукаємо неформатних індивідуальностей, що вміють і люблять критично мислити, для яких свобода слова та прагнення до висвітлення істини є головними пріоритетами у розбудові не тільки кар’єри, але й усього життя:

  1. Телеведучих (вимоги: обізнаність у соціальних та політичних процесах сучасності, гарна дикція, молодість, впевненість, любов до роботи з камерами, бажано — медійна зовнішність).
  2. Репортерів (вимоги: обізнаність у соціальних та політичних процесах сучасності, готовність збирати та подавати цікавий і складний матеріал, гарна дикція, любов до екстриму та гострих вражень, комунікабельність, бажано — медійна зовнішність).
  3. Режисерів (вимоги: організаторські здібності, вміння налагодити роботу студії та процес зйомок).
  4. Операторів (вимоги: відповідальність, небайдужість, творчий підхід до життя, готовність працювати з соціально-політичними матеріалами, вміння працювати зі спеціальною апаратурою та комп’ютерними програмами).
  5. Експертів у сфері відеомонтажу (вимоги: творчій підхід до життя, вміння працювати з відеоредакторами, звуком тощо).
  6. Фотографів (вимоги: творчість, творчість і ще раз творчість).

Робота полягатиме у створенні власних програм громадської організації «ЛІБЕРАЛЬНО-ДЕМОКРАТИЧНА ЛІГА УКРАЇНИ» з дотриманням усіх традицій медіа-процесу. Це будуть аналітичні студії, інтерв’ю з членами організації та відомими українцями, соціальні опитування тощо. Програми поширюватимуться через соціальні медіа.

Активність у ГО «ЛІБЕРАЛЬНО-ДЕМОКРАТИЧНА ЛІГА УКРАЇНИ» надає такі переваги:

  • Досвід громадської діяльності, яка активно вітається при вступі у зарубіжні вищі;
  • Участь у розбудові громадянського суспільства на чолі з молоддю (особами, що народилися після 1991 року), а також відритого суспільства, де свобода слова та об’єктивна істина є головною зброєю проти брехні та розпалювачів інформаційних війн;
  • Практичне застосування знань з користю для себе та майбутнього України;
  • Отримання практичного досвіду для молодих медійників;
  • Рекомендації, особливі відзнаки, премії.

Якщо Ви зацікавилися нашою пропозицією, заповніть, будь ласка, форму на нашому сайті і з Вами обов’язково зв’яжуться у найоптимальніші строки: http://ldlu.org.ua/join-us.

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.