bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Добірка кращих вакансій тижня у громадському секторі
12.08.2016

ГУРТ підготував добірку найбільш перспективних вакансій тижня, для тих хто прагне будувати громадянське суспільство в Україні.

Strategic Communications Adviser у проект ПРООН (Київ)

Основні обов’язки: розробка та реалізація комунікаційних стратегій; просування проектів ПРООН; моніторинг ЗМІ.

Останній день подання – 14 серпня 2016 р.

Програмний координатор у програму ПРООН (Краматорськ)

Основні обов’язки: консультативна підтримка органів самоврядування щодо процесів децентралізації; налагодження партнерських відносин з національними та регіональними органами влади; участь в моніторингу проектної діяльності.

Останній день подання – 14 серпня 2016 р.

Спеціаліст з комунікацій та адвокації у ФНООН (Київ)

Основні обов’язки: написання та публікація тематичних статей; розроблення інформаційних бюлетенів та інфографіки; розробка та реалізація комунікаційних стратегій.

Останній день подання – 15 серпня 2016 р.

Спеціаліст із закупівель у проект ПРООН

Основні обов’язки: управління та контроль за процесами закупівель; організація тренінгів для персоналу із закупівель; впровадження системи внутрішнього контролю за закупівлями

Останній день подання – 18 серпня 2016 р.

Координатор центру допомоги ВПО (Запоріжжя)

Основні обов’язки: адміністрування та координація роботи центру допомоги переселенцям; управління персоналом офісу (формування ефективної команди); організація платформи для розвитку громад ВПО, підтримка їх розвитку та інтеграції в місцеву громаду.

Останній день подання – 18 серпня 2016 р.

Інформаційна кампанія «Сильніші разом!» шукає адвокаційного координатора

Основні обов’язки: загальне планування та координація всіх публічних та внутрішніх активностей по адвокації; реалізація загального адвокаційного плану проекту (стосуватиметься виконання Угоди про асоціацію);підготовка та реалізація секторальних адвокаційних планів (відповідно до кожного напрямку реформ).

Останній день подання – 21 серпня 2016 р.

МГО «Міжнародний центр розвитку і лідерства» шукає PR-менеджера (Київ)

Основні обов’язки: інформаційний супровід процесу лобіювання змін соціальної політики у сфері захисту прав дітей; розвиток брендингу організації, розробка pr-стратегії та її впровадження; організація та проведення тематичних інформаційних кампаній; управління та контроль за роботою асистента PR-менеджера (копірайтинг і наповнення контентом веб-сайту організації та офіційної сторінки організації у Facebook).

Останній день подання – 22 серпня 2016 р.

Спеціаліст з інформаційного менеджменту у проект ПРООН (Краматорськ)

Основні обов’язки: розробка та реалізація комунікаційних стратегій; участь в розробці бази даних; надання допомоги у створенні мережі професійних фахівців з управління інформацією.

Останній день подання – 28 серпня 2016 р.

БО «Український інститут політики громадського здоров’я» шукає координатора проекту

Основні обов’язки: підготовка та втілення плану реалізації проекту;розробка детальних планів заходів в рамках проекту; координація роботи членів команди, задіяних в реалізації проекту; контроль якості виконання проектних заходів.

Останній день подання – 30 серпня 2016 р.

Фахівець з комунікацій в МГО «Людина в біді»

Основні обов’язки: розроблення та реалізація комунікаційної стратегії; моніторинг ЗМІ; участь у публічних заходах; розроблення інформаційних матеріалів для проектів.

Останній день подання – 30 серпня 2016 р.

ГО «Інститут податкових реформ» шукає контент-менеджера/ редактора сайту (Київ)

Основні обов’язки: копірайтинг і редагування контенту для публікації на новинному сайті; пошук в інтернеті актуальної та цікавої інформації ( фото , аудіо , відео) для публікації на новинному сайті; моніторинг ЗМІ; ведення і напрямок інформаційної архітектури, контенту, редакторського стилю і візуального дизайну.

Останній день подання –1 вересня 2016 р.

Грант-менеджер в ГО «Права людини»

Основні обов’язки: моніторинг грантових та інших конкурсів; координування фандрейзингу організації; ведення бази грантових та інших фінансових можливостей; підготовка та подача грантових заявок.

PR-менеджер в ГО «Центр зайнятості Вільних людей»

Основні обов’язки: розробка медіа-стратегії, медіа-плану у відповідність із цінностями та місією організації; забезпечення наповнення сайту актуальним контентом; просування сайту, соціальних медіа в співпраці з SMM-менеджером з метою зміцнення бренду та підвищення рівня обізнаності про діяльність організації; комунікація зі ЗМІ: обробка запитів, пропозиція матеріалів для публікації.

Фандрайзер в БФ «СОС Дитяче Містечко» (Київ)

Основні обов’язки:  моніторинг грантових програм та конкурсів; моніторинг подій, що оголошуються донорами для проведення зустрічей; написання грантових заявок, підготовка проектних пропозицій; ведення бази даних донорів, спонсорів, партнерів, благодійників.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.