bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

EVS-проект у Фінляндії шукає волонтера
24.04.2016

EVS-проект у Фінляндії шукає ініціативну творчу молоду людину до 30 років зі знанням англійської мови та наявним закордонним паспортом, зі стійкою психікою та навичками малювання/створення мистецьких об’єктів для річного EVS-проекту в Фінляндії в місті Порі.

Проект розпочинається 1 липня 2016 року і триватиме до 30 червня 2017.

В проекті прийматимуть участь волонтери з України, Туреччини та Фінляндії. Й для волонтера передбачені 3 основні види діяльності:

  • Створення міського мистецтва. Волонтери матимуть можливість творити мистецтво, в близкості до приймаючої організації. Передбачається, що це будуть мистецькі об’єкти, зроблені з велосипедів в фінській велосипедній майстерні.
  • Ремонт і фарбування велосипедів.  Фінська  асоціація збирає потонулі велосипеди, щоб зробити з них нові. За допомогою реклами в ЗМІ і в магазинах, вони збирають велосипеди від людей.  Фінські майстри не залишать без підтримки волонтера в ремонті велосипеда.
  •  Бібліотечна робота і організація клубів для місцевого населення. Волонтери працюватимуть в бібліотеці на вихідних разом з місцевими добровольцями. У той же час вони будуть влаштовувати для місцевих жителів різного роду вільночасові клуби,  як арт-клуб чи дискусійні клуби англійською або ж російською.

Приймаюча організація каже про себе так: «Наша організація має приміський центр активності в Pormestarinluoto, місто Порі. Ми працюємо з безробітними, з молоддю та літніми людьми, й пропонуємо їм безліч заходів, таких як ремонт велосипедів, бібліотечну роботу, прибирання, культурно-масові заходи, зустрічі,  лекції тощо. Ми працюємо з 1975 року, і ми тісно співпрацюємо з муніципалітетом і іншими товариствами, які працюють в нашій регіоні».

Більше про приймаючу організацію тут: http://europa.eu/youth/volunteering/organisation/926197323_en

Робоча мова проекту - англійська.

Волонтер отримуватиме гроші на кишенькові витрати (125 євро на початку кожного місяця), гроші на харчування – 250 євро на місяць (+ хліб безкоштовно). А також волонтерові буде забезпечене проживання в 2х-кімнатній квартирі з власною кімнатою та гроші на проїзд до місця перебування.

Якщо ви зацікавлені, будь ласка, надсилайте своє резюме та мотиваційний лист (обидва англійською мовою) не пізніше 30 квітня 2016 на [email protected] з поміткою “ART_FIN” в назві листа.

Контакти

  • КІПЦ Європейський клуб
  • Альона Глазкова
  • [email protected]
  • 0982396518
  • 0501449467

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.