bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

УЦКС шукає тренерів з проведення тренінгів щодо протидії ВІЛ
20.04.2016

Український центр контролю за соціально небезпечними хворобами оголошує конкурс на залучення консультантів з проведення тренінгів «Консультування і тестування на ВІЛ».

Основні обов’язки:

  1. Підготовка навчальних матеріалів та проведення п’ятиденних тренінгів на тему: «Консультування і тестування на ВІЛ». Протягом 2016 року планується проведення 4 тренінгів (по одному тренінгу в кожному з міжрегіональних тренінгових центрів).
  2. Підготовка звіту про результати проведених тренінгів відповідно до форми, визначеної УЦКС.

Кваліфікаційні вимоги:

  1. Закінчена вища медична освіта.
  2. Досвід проведення семінарів/тренінгів в якості викладача/тренера (досвід проведення тренінгів за темою тренінгу буде перевагою) впродовж останніх 3-х років.
  3. Досвід розробки тренінгових модулів та навчальних матеріалів та програм з питань профілактики та лікування ВІЛ/СНІДу, туберкульозу та інших соціально небезпечних захворювань буде перевагою.

Особисті якості, знання та навички: Знання підходів та нормативної бази у сфері консультування і тестування на ВІЛ, високий рівень знань у сфері протидії ВІЛ-інфекції /СНІДу та туберкульозу, високий рівень викладацької майстерності та комп’ютерної грамотності. 

Резюме, мотиваційний лист, підписана фінансова пропозиція відповідно до Додатку 1 до даного Оголошення мають бути надіслані електронною поштою на електронну адресу:[email protected] з копією на [email protected]  або поштою за адресою: 04655, м. Київ, Московський проспект, 19. В темі листа, будь ласка, обов’язково зазначте один з варіантів нижче (залежно від позиції, на яку подається конкурсант):

  • Тренер з КіТ на ВІЛ (Вінницький МТЦ)
  • Тренер з КіТ на ВІЛ (Запорізький МТЦ)
  • Тренер з КіТ на ВІЛ (Львів МТЦ)
  • Тренер з КіТ на ВІЛ (Харківський МТЦ)

Для фізичних осіб підприємців необхідно додатково до перелічених вище документів надати копію Свідоцтва про державну реєстрацію або Виписки з ЄДР юридичних осіб та фізичних осіб підприємців, а також копію витягу  з ЄДР, датовану 2016 роком.

Термін подання документів – до 28 квітня 2016 року, реєстрація документів завершується о 15:00.

За додатковою інформацією звертатися до УЦКС на e-mail: [email protected]  з копією на [email protected] 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.