bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Виконавчий директор у Amnesty International в Україні
11.02.2016

Amnesty International в Україні шукає Виконавчого директора. Це неймовірна можливість для лідерів зацікавлених правами людини та готових до креативних викликів. Amnesty International – незалежна, міжнародна і впливова організація, яка на даний момент налічує близько семи мільйонів прихильників у понад 150 країнах світу. Наша мета – проводити дослідження, кампанії та акції, що спрямовані на припинення порушень чи захист прав людини.

Основним фокусом цієї ролі є керівництво Amnesty International в Україні, а саме:

  • досягнення позитивних змін у ситуації з правами людини;
  • забезпечення росту кількості прихильників та активістів, їх розмаїття;
  • здійснення успішного фандрайзингу;
  • посилення підтримки громадськістю прав людини;
  • промоція та зміцнення іміджу організації у суспільстві;
  • розвиток ефективних адвокаційних стратегій;
  • налагодження продуктивних відносин з українським правозахисним рухом та громадянським суспільством;
  • консолідація операційної діяльності Amnesty International в Україні.

Основні вимоги

Amnesty International в Україні шукає Виконавчого директора, який/а:

  • Є сильним та харизматичним лідером, здатним представляти організацію на всіх рівнях перед широким колом різноманітних осіб та спільнот (представники влади, мас-медіа, партнери, прихильники, тощо), поширюючи позицію Amnesty International у впевнений та переконливий спосіб;
  • Є досвідченим менеджером, здатним мотивувати, надихати та направляти до успіху працівників, волонтерів та активістів організації, підтримуючи командний дух;
  • Є стійким до стресів, готовим до постійних викликів, здатним швидко орієнтуватися в кризових та складних ситуаціях та здійснювати пошук ефективних, оптимальних та інноваційних рішень. В рамках операційної діяльності готовий працювати над багатьма різноманітним завданнями одночасно та вміти швидко переключатися між завданнями при цьому правильно розставляючи пріоритети;
  • Вільно володіти українською та англійською мовами.

Зарплата та інші переваги: Конкурентна заробітна плата розміром від 1100-1330 Євро в місяць на руки (виплата здійснюється в гривнях відповідно до еквіваленту в Євро). Кінцеве рішення про розмір зарплати буде прийнято за результатами співбесіди, зважаючи на досвід, навички та знання кандидата та, відповідно, на потреби в додаткових тренінгах. Медичне страхування (за бажанням). Буде необхідність у відрядженнях, як в межах України, так і закордон. Ви будете частиною великої мережі колег з інших країн світу. Робота в Києві.

Заявка: щоб податися на конкурс, будь ласка, надсилайте резюме та супровідний лист (обидва документи англійською мовою), пояснюючи: як ви відповідаєте вищезазначеним вимогам; вимогам, які наведені у Посадовій інструкції; вашу мотивацію, а також чому ви вважаєте себе найкращим кандидатом на цю посаду. Документи надсилайте на адресу: [email protected] з темою повідомлення “Executive Director”. Супровідні листи, які не містять визначеної вище інформації та/або документи, подані не англійською мовою, розглядатися не будуть.

Конфлікт інтересів: Громадська чи інша діяльність, приналежність або підтримка будь-якої групи чи організації, особиста асоціація або інший фактор, який може створити реальний або ймовірний конфлікт інтересів з принципами Amnesty International (особливо принципами незалежності і неупередженості), або викликати сумніви щодо безпеки чи з будь-яких інших причин буде перешкоджати кандидатам виконувати посадові обов’язки передбачені вакантною посадою, буде підставою для дискваліфікації кандидатів.

Твердження рівності: Amnesty International як роботодавець надає рівні можливості щодо працевлаштування. Ми прагнемо підтримувати та поширювати розмаїття та рівність серед своїх працівників.

Кінцева дата подання заявок: 22 лютого 2016 року. Перший раунд інтерв’ю буде проведений 3-4 березня у м. Києві. Будь ласка, зверніть увагу, що ми будемо контактувати лише з кандидатами відібраними на співбесіду.

Деталі - за посиланням: http://bit.ly/1o5VHns 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.