bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Соціально-освітній проект WOWkids шукає талановитих викладачів
08.09.2015

Проект  WOWkids  МБО «Погляд» – соціально-освітній проект, модель альтернативної освіти для дитячого будинку. Проект допоможе вихованцям розкрити та розвивати таланти, проведе окемий захоплюючий курс профорієнтації, аби допомогти їм в складному питанню: Ким мені бути чи не бути? Соціально-освітній проект WOWkids шукає талановитих викладачів. 

Мета проекту – розширити кругозір дітей, позбавлених батьківської опіки (сироти, вихованці дитячих будинків), розкрити та розвинути їх інтелектуальні та творчі потенціали, відкрити можливості для отримання якісної освіти, підвищення їх шансів для скорого потрапляння в майбутню сім’ю. Другою метою проекту є стимулювання зацікавленості громадян питанням розвитку дітей в дитбудинках зокрема, та залучення зацікавлених і активних членів суспільства до проекту аби ця модель працювала в якомога більшій кількості дитбудинків. Задачею проекту є познайомити дітей з якомога більшою кількістю сфер діяльності, для підтримки їх з питанням профорієнтації і  захопленнями. Проект спрямований на допомогу дітям стати впевненими в собі і в своїх силах, дати їм зрозуміти, що вони не залишена суспільством група людей, а і є тим самим суспільством (це ми маємо донести як до дітей, так і до інших членів нашого з вами суспільства),  надихнути та вмотивувати дітей діяти, робити, вигадували своє, власне, реалізовувати. І проект, власне, бере на себе завдання підтримати, допомогти реалізувати все вигадане дітьми, що спрямоване на розвиток. Проект має місце для побажань самих дітей щодо предметів. Компенсувати недостачу традиційної освіти: приділятиметься особлива увага етиці, моралі, духовного розвитку, відносинам між людьми, між людиною та природою, пізнанню себе, світу та себе в світі. Ця програма зітре ті кордони, що роками будувалися між світами: дітей сиріт та «нормальних» людей.  

Проект реалізовує навчальну програму, в якій базові предмети проводитимуться не в «шкільному» форматі, а також ті предмети, практичні заняття, майстер-класи, ворк-шопи, які «замовляють» самі діти залежно від сфер їхніх інтересів. Заняття нашого проекту проводяться один раз на тиждень, в обраний, зручний для дитячого будинку день, протягом навчального року. В обраний день проводитимуться 2 предмети з програми.

Перша програма цього проекту – це випробування сил кожного учасника проекту, тестування прописаної програми, змога її корегувати, вдосконалювати, виявляти слабкі місця та усунення недоліків, для отримання універсальної досконалої моделі освітнього проекту, який можна було б застосовувати в кожному дитячому будинку, інтернаті, соціальному центрі. 

Кого ми шукаємо

Для реалізації програми ми шукаємо талановитих, цікавих, надихаючих  спікерів, лекторів, вчителів, наставників, які проводитимуть майстер-класи, воркшопи з дітками згідно програми. Також, потребуємо психологів, які б робили окремі навчальні класи з психології. На жаль, серед нас немає спеціалістів в цій сфері, тож програму цього блоку розроблятимемо разом.

  • Ви маєте бути проактивним, креативним і, звісно, цікавим спікером
  • Необхідно досконало, або наближено до досконалості, володіти темою, яку бажаєте вести. Детальніше з програмою можна ознайомитись на сайті проету wowkids.in.ua . Але пропозиції щодо доповнення вітаються.
  • Бути стресостійким, адже дітки норовливі, не прості. Освіти спеціальної не вимагаємо, але спілкуватися перед тим, як приступити будемо =)
  • Бути готовим витримати досить тривалу поїздку. 2,5 години в одну сторону.
  • Відповідальність. ми прагнемо Вашої відповідальності. 
  • Вмотивованість. Це один з основних критеріїв. 
  • Щастя. Ви маєте бути щасливою людиною. З дітьми, окрім знань, Ви маєте ділитися щастям!

Жодних вікових, гендерних обмежень. 

Оплачується проїзд Київ - Кривошиїнці - Київ.

Останній день подання - 28 жовтня 2015 року.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.