bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Фахівець із фандрейзингу
14.04.2015

Благодійний фонд «Зміцнення громад» шукає фахівця з фандрейзингу!

Ключові обов’язки: ініціювання, написання, подання, лобіювання та моніторинг проектів у сфері соціально-економічного розвитку суспільства відповідно до річного плану діяльності Фонду та планів реалізації проектів, узгоджених з партнерами та донорами, а також співпраця з іншими працівниками офісу.

 Вимоги до кандидатів

Успішним буде кандидат(ка) з відповідною освітою (факультет міжнародних відносин, профільні курси з проектного менеджменту) та досвідом написання і управління проектами.

Вільне володіння українською, російською та англійською мовами є необхідним.

Пунктуальність, здатність дотримуватися термінів і визначати пріоритети; стратегічне мислення, працювати у команді та адмініструвати роботу і надихати волонтерів.

Мотивований(а) діяти заради розвитку громадянського суспільства, поділяє місію та цінності БФ «Зміцнення громад».

 Умови працевлаштування та заявка

Контракт: тривалість контракту до 31 грудня 2015 року з можливістю подовження.

Робота в офісі БФ «Зміцнення громад», який знаходиться у м.Шепетівка Хмельницької області.

 ЗАЯВКА: Будь ласка, надішліть свій мотиваційний лист (тема листа: Fundraising CharityJob) з описом ваших досвіду і навичок та вашого підходу до обов’язків, а також ваше повне резюме на адресу [email protected] Мотиваційний лист і резюме повинні бути англійською мовою.

Крайній термін подачі заявок: 10 травня 2015 року

 Про нас

Благодійний фонд «Зміцнення громад» заснований у 2010 році і поширює свою діяльність на всю територію України. Фонд передбачає сталий розвиток демократично-правової, економічної та соціальної сфер громад за напрямками: освіта, медицина, благоустрій, адресна допомога, культура, спорт, духовність, громадські організації. Місія Фонду – сприяння комплексному розвитку територіальних громад та інститутів громадянського суспільства як рушіїв місцевої демократії шляхом активізації та координації зусиль влади, бізнесу та самих громад.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.