bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Волонтери до роботи з імплементації EITI в Україні
14.10.2014

Асоціація «Енерготранспарентніть» спільно з Багатосторонньою групою зацікавлених осіб  з  питання  імплементації  в  Україні  Ініціативи  щодо  забезпечення  прозорості  у  видобувних  галузях оголошує конкурс на залучення волонтерів до діяльності, пов’язаної з імплементацією в Україні Ініціативи прозорості видобувних галузей.

 Ініціатива прозорості видобувних галузей – міжнародний стандарт для покращення управління коштами та взаємодії між компаніями, громадськістю та урядом у видобувній сфері. Більше інформації про Ініціативу можна знайти за адресою www.eiti.org.ua(ЕІТІ в Україні) та www.eiti.org(ЕІТІ у світі).

 У жовтні 2012 року  створено Багатосторонню групу  з  питання  імплементації  в  Україні  Ініціативи  щодо  забезпечення  прозорості  у  видобувних  галузях за участі представників міністерств, компаній та громадських організацій. Очолює групу заступник Міністра енергетики і вугільної промисловості.

 Сьогодні завданням України є впровадження Стандарту ЕІТІ у нафтогазовій, а згодом – у вугільній та гірчиновидобувній сферах.

 Робота волонтера полягатиме у допомозі Багатосторонній групі в підготовці проектів прес-релізів, заяв, необхідних документів до засідань цієї групи та  організації виконання її рішень . Зі свого боку, волонтер матиме можливість познайомитись з процедурами і принципами державної служби, налагодити комунікацію з широким колом громадських організацій, компаній та ЗМІ, які працюють в сфері енергетики.

 Просимо зацікавлених осіб надсилати своє резюме та мотиваційний лист (до 1 стор.обсягу) до 10.11.2014 на адресу author@dixigroup.оrg з позначкою «КОНКУРС ВОЛОНТЕРІВ».

Контакти

  • author@dixigroup.оrg

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.