bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Консультант для контент-менеджменту і тестування веб-сайту із профорієнтації
09.10.2014

Проект Програми розвитку ООН «Зміцнення національної спроможності для ефективного розвитку молоді та відповіді на епідемію ВІЛ/СНІДу в Україні» ініціює створення веб-сайту із профорієнтації для випускників шкіл та шукає консультанта для контент-менеджменту та тестування легкості користування сайтом.

Сайт допоможе молодим людям обрати майбутню професію відповідно до їх інтересів і навичок. Веб-сайт буде спеціально адаптованим до потреб молоді та надасть можливість пройти тести із професійної орієнтації. Будь-яка людина зможе пройти тести он-лайн і відразу отримати результат. Різні рубрики на сайті міститимуть інформацію про мету профорієнтації, основні детермінанти вибору професії, поради для батьків та багато інших.

Основним завданням консультанта є:

1) Визначити та завантажити на веб-сайт посилання на зовнішні джерела інформації по профорієнтації для школярів згідно рубрик веб-сайту (див. технічне завдання), що забезпечить доступність передової інформації та ресурсів у цій сфері 

2) Провести тестування веб-сайту та забезпечити його логічність та легкість у користуванні (зважаючи на цільову аудиторію)

Більше інформації можна знайти у технічному завданні, яке знаходиться у додатку. 

У випадку, якщо Вас зацікавить дана пропозиція, будь ласка, надсилайте, своє резюме та фінансову пропозицію в гривнях/доларах на цю електронну адресу: [email protected]

Чекаємо Вашої відповіді до кінця дня 15 жовтня 2014 року.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.