bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Міжнародна молодіжна організація AIESEC розпочинає набір нових учасників
16.06.2014

 Відкривай себе та світ разом з  AIESEC. Хочеш розвинути в собі нові навики та покращити наявні, спілкуватися з іноземцями і подорожувати самому, знайти нових друзів і неймовірно весело проводити час? Тоді тобі до нас! Міжнародна молодіжна організація AIESEC розпочинає набір нових учасників.  

    Активна, вмотивована та обізнана в багатьох сферах молодь завжди користувалася популярністю на ринку праці. Проте нестача досвіду зараз є найбільшою перешкодою на шляху отримання хорошої роботи. AIESEC допоможе знайти ниточку, яка буде ключовою у вашому міцному вузлику успішності. 

 Що отримуєш ти? Розвиток лідерських якостей, розширення світогляду, шанси реалізовувати всі можливості, які отримуєш, віру в себе та розуміння своєї сутності, можливість впливати на суспільство та багато іншого. 

Впіймай удачу за хвіст, стань членом неймовірного світу пригод та подорожей, знайди себе в собі, суспільстві та світі. Знайди себе  в AIESEC і відчуй AIESEC в собі.   

 Всього лише кілька простих кроків: 

1.Заповнюй анкету на сайті:  http://bit.ly/rcrtmnt 

2.Пройди співбесіду з представником організації 

3.Assesment center - інтерактивні ігри 

4.Local Induction Conference - вступна конференція, де будуть розглядатися всі деталі участі в організації 

 

АЙСЕК - це міжнародна молодіжна організація, що представлена у 124 країнах світу. Організація надає студентам та нещодавнім випускникам платформу для розвитку своїх лідерських якостей. 

Контакти

  • Ольга Пасішник
  • 093 733 08 83

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.