bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тендер на виготовлення відеофільму про міжмуніципальну співпрацю
21.05.2014

Проект міжнародної технічної допомоги «Місцевий економічний розвиток міст України» (надалі – Проект МЕРМ), який впроваджує Федерація канадських муніципалітетів за фінансової підтримки Уряду Канади, оголошує тендер на закупівлю послуг з креативної розробки та виготовлення інформаційно-пізнавального, мотивуючого відеофільму про співпрацю міст Новий Розділ, Миколаїв та Жидачів в рамках субрегіону «Розділля» на Львівщині, і міст Павлоград, Тернівка та Першотравенськ субрегіону «Західний Донбас» на Дніпропетровщині.

Міста та їх райони об’єдналися у субрегіони, щоб розділити відповідальність за спільний економічний розвиток територій і підвищити якість життя громад, спільно вирішувати місцеві проблеми та ефективно використовувати регіональні ресурси. Проект МЕРМ запланував зйомку відеофільму оскільки уроки, досвід, результати їхньої трирічної співпраці є унікальними і потребують популяризації серед інших громад України. (Дізнайтесь більше про співпрацю цих міст у публікації з серії кращих практик місцевого економічного розвитку «Міжмуніципальна співпраця: одному місту добре, а трьом – краще!»  http://www.mled.org.ua/images/stories/files/best-practices/bp_1_cluster_cooperation_feb2014_ukr.pdf)

Проект МЕРМ планує отримати завершений відеофільм, тривалістю до 10 хвилин, який буде універсальним інструментом популяризації ідеї співпраці міст в рамках субрегіональних ініціатив та механізму міжмуніципальної співпраці. Відеофільм має повною мірою висвітлити шлях, який пройшли міста в реалізації субрегіональних ініціатив, показати переваги спільної діяльності, необхідність гуртування задля вирішення проблем громад, продемонструвати внесок Проекту МЕРМ та підтримку надану Урядом Канади цим містам. Виготовляється 2 версії відеофільму – українською та англійською мовами.

Приклад відео, яке ми вважаємо успішним: http://link.brightcove.com/services/player/bcpid1256926060001?bctid=1257040558001&dynamicStreaming=true&videoSmoothing=true&iframe=true

Види робіт та очікуваний результат
Необхідно буде опрацювати всю наявну інформацію про діяльність субрегіонів та створити відеофільм, який Проект МЕРМ буде розповсюджувати на ТБ, в соціальних мережах та Youtube.

Створення фільму включає в себе такі види робіт:
-  Розробка концепції фільму та сценарію;
-  Опрацювання наявного відео- та фотоматеріалу;
-  Відеозйомка нових сюжетів, інтерв’ю згідно розробленого сценарію;
-  Монтаж, пост-продакшн.

Тендер та процедури
До участі в тендері запрошуються автори та авторські колективи, телевізійні студії та продакшн-компанії, що мають досвід створення відеофільмів.

Заявка на тендер не повинна перевищувати 2-ох сторінок, має містити щонайменше короткий опис відеопроекту, опис заходів (тобто у який спосіб буде зібрано відеоматеріал), орієнтовний графік робіт, а також детальний бюджет. Також просимо надати посилання на приклади попередніх робіт та копію офіційної реєстрації організації, що подає заявку на участь. 

Документи надсилати в електронному вигляді до 31 травня 2014 року на скриньку omazurenko(at)mled.org.ua, з поміткою в темі листа «Виконавець робіт з розробка відеофільму».

Результати тендеру будуть оприлюднені 10 червня 2014 року на сторінці веб-сайту Проекту «Оголошення та тендери» в розділі «Інформаційний центр».  

Терміни виконання. Роботи над відеофільмом потрібно розпочати в червні 2014 року та завершити не пізніше 10 серпня 2014 року. 

Контакти

  • Ольга Мазуренко
  • фахівець з комунікацій та управління знаннями Проекту МЕРМ
  • тел.: 044 207-12-82
  • e-mail: omazurenko(at)mled.org.ua

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.