bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

СВІТ-Україна” оголошує день відкритих дверей для волонтерів
26.03.2014

Ти досі вважаєш, що стати особливим неможливо, що лише обрані мають можливість здійснювати свої мрії легко і просто? Ти помиляєшся! І ми доведемо тобі це – 29 березня о 15.00 та 3 квітня о 18.00 «СВІТ-Україна» оголошує день відкритих дверей!

Приходь на лікбез до волонтерської організації “СВІТ-Україна” за адресою м. Харків, вул. Ольмінського, 18, оф. 1 та дізнайся, як можна подорожувати по світу, не витрачаючи жодної гривні на проживання та харчування, ми підкажемо тобі всі можливі бюджетні види транспорту, на яких можна дістатися до твоєї країни мрій, а також ми розкажемо тобі, як проводити незабутні канікули з міжнародною компанією…

На зустрічі ти можеш задати нам всі питання, які тебе цікавлять по волонтерських проектах, познайомитися з тими волонтерами, які вже брали участь у наших проектах, ознайомитися з волонтерською організацією.

Якщо твоє серце відкрите для пригод, якщо воно відкрите для того, щоб допомагати іншим – не зволікай та приєднуйся до нашої волонтерської організації “СВІТ-Україна”. Ми підкажимо тобі, з чого почати змінювати світ на краще! Зроби перший крок — і “СВІТ-Україна” відкриє перед тобою двері у твою країну мрій, які почнуть збуватися в тебе на очах.

Хочеш доторкнутися до чарівного світу організаторів фестивалю? Стати одним з них? Побувати за лаштунками та відчути себе обраним? З нами це може стати реальністю… Обирай волонтерський проект за темою 12. Art, culture and local history або за типом роботи – Festival на сайті workcamps.info…

У нашій базі волонтерських проектів ти знайдеш світовий музичний фестиваль «Esperanzah», що проходить у Бельгії  та метою якого є заохочення відкритості, культурного обміну. Щороку захід збирає музикантів з усього світу і багато асоціацій, які працюють для більш справедливого і кращого світу. А цього року одним із організаторів можеш стати саме ти! Більше за посиланням.

Є бажання взяти участь у вуличному театрі разом з іншими міжнародними волонтерами? Випробувати свою креативність та зрозуміти, на що ти здатен? Тоді Експериментальний театр на фестивалі молодих культур в Словенії саме для тебе! Більше за посиланням.

А як вам пропозиція взяти участь у фестивалі, присвяченому виробам мистецтва з соломи та можливість навчитися створювати солом’яні шедеври на рівні професіональних митців? Якщо у вас загорілися очі, читаючи ці рядки, то, будь ласка, приєднуйтесь до волонтерського проекту в Сербії. Більше за посиланням.

Чекаємо вас на волонтерському лікбезі!

Детальна інформація:
www.svit-ukraine.blogspot.com 
www.vkontakte.ru/svit_ukraine
[email protected]
097 2923942

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.