bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

EVS проект у Фінляндії
31.01.2014

Шукаємо волонтера для довгострокового проекту у Фінляндії.

Термін подачі заявок: 17 лютого 2014 р.

Тема: Довкілля

Розташування: Лівонсаарі, Наанталі (близько до Турку)

Початок проекту: 2014-04-01

Кінець проекту: 2014-10-31

Термін подачі заявок: 2014-02-17

Дата прийняття рішення: 2014-03-01

Мова: англійська

Опис проекту: «Work the Island» — проект, який дасть можливість зацікавленим волонтерам отримати цінні та практичні знання про органічне землеробство та екологічне будівництво. Проект триватиме протягом семи місяців, з початку квітня до кінця жовтня. На проекті є місце для трьох волонтерів.

Цього року основний акцент буде зроблено на органічне землеробство в сільськогосподарському кооперативі. Волонтери дізнаються багато нового про виробництво овочів, про будівництво з використанням природних матеріалів. Проект буде проходити в спільноті Livonsaari, яка була заснована в 2005 році. З тих пір вона виросла до більш ніж 20 чоловік.

Робота: Волонтери разом з відповідальною особою громади будуть брати участь у різній роботі в сільському господарстві, екологічному будівництві, виробництві продуктів харчування та їх переробці. Вони також будуть допомагати з відвідувачами, братимуть участь у приготуванні їжі та підтримуватимуть у чистоті та порядку спільноту. Робочий день зазвичай починається з 9.00 та продовжується до 16.00, з годиною перерви на обід. Однак на графік роботи можуть впливати такі фактори, як погода, відсутність матеріалів і т.д. Волонтер матиме два вихідних дні. Про більше можна домовитись з господарем.

Вимоги: Ми шукаємо волонтера, який зацікавлений в отриманні інформації про ведення спільного сільського господарства, виробництва овочів і хто, можливо, планує створити таку модель у своїй власній країні. Кандидати мають цікавитися екологічними методами будівництва. Ми віддамо перевагу відкритим і неупередженим кандидатам, які залюбки візьмуть участь в житті спільноти. Після попереднього відбору кандидатів ми проведемо неформальне інтерв’ю через Skype.

Харчування буде забезпечено приймаючою організацією, але волонтер має взяти на себе відповідальність готувати їжу і частково забезпечувати себе продуктами.

Проживання: Волонтер проживатиме у спільному будинку громади. Там будуть і інші люди, які можуть змінюватися під час проекту.

Гроші на кишенькові витрати: 120 євро на місяць.

Страхування: волонтери будуть застраховані за рахунок EVS.

Вартість участі: Волонтери оплачують 10% своїх витрат на дорогу.

Віза: Вартість візи буде покрита за рахунок EVS. Всі необхідні документи для отримання візи будуть надані.

Інше: Обмеження за віком для волонтерів 18-30 років.
Як подати заявку: Будь ласка, заповніть анкету application form і відправте її до 17 лютого на [email protected].

Більше інформації шукайте за лінком.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.