bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Дивосвіт” запрошує волонтерів до с.Балабіно
17.10.2013

Громадська організація « Дивосвіт» запрошує Вас взяти участь у черговій акції проекту «Мобільний соціальний автобус » 25 жовтня 2013 р. в с.Балабіно Запорізької області!

Проект ЗОГО «Дивосвіт » під назвою «Мобільний соціальний автобус» є переможцем конкурсу « Ми - це місто » на кращі соціальні проекти серед громадських , муніципальних установ і жителів Запоріжжя , організованого МК « Запоріжсталь».

Під час акції ЗОГО «Дивосвіт » спільно з волонтерами « Твори добро , Україно!», представниками Запорізького територіального центру соціальних служб для літніх людей, головою сільської ради с.Балабіно, а також з усіма добровольцями, зо побажають приєднатися до реалізації проекту, зможуть виконати наступні роботи:

Надати допомогу самотнім літнім людям, які опинилися в кризовій ситуації і людям з особливими потребами , які проживають далеко від обласного центру :

  • перекопати город ;
  • порубати дрова ;
  • обрізати дерева .

У рамках акції буде надано матеріальну допомогу у вигляді : памперсів і одноразових простирадл . Будуть досліджені подальші проблеми, потреби нужденних людей і озвучені шляхи вирішення.

Запрошуємо Всіх небайдужих людей приєднатися до нашої акції, стати волонтером , простягнути руку допомоги нужденним людям.

Старт програми 25.10.13в 11:30
За адресою : м.Запоріжжя, вул.Перемоги 4
Закінчення програми 25.10.13 . о 14:00
Виїзд із с.Балабіно

Телефон для довідок: 061 213 80 90

Контакти

  • 061 213 80 90

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.