bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Закарпатський регіональний центр шукає волонтерів
14.08.2013

Закарпатський регіональний центр соціально-трудової реабілітації та професійної орєнтації “Вибір” розпочав проект “Волонтерство - шлях до самореалізації”, фінансований Фондом Сприяння Демократії Посольства США в Україні, та шукає волонтерів, які хочуть бути корисними людям з обмеженими фізичними можливостями.

 Проект спрямований на створення команди волонтерів для надання послуг інвалідам, навчання волонтерів методам взаємодії з інвалідами на тренігах, семінарах, у тренувальному таборі, що сприятиме їх професіоналізму та  реалізації своїх здібностей в діяльності, направленій на покращення життя молоді  інвалідністю.

Наразі Центру “Вибір” найбільше потрібні психологи, психотерапевти, соціальні працівники, реабілітологи, а також педагоги з будь-яких предметів. До того ж, потрібні люди, які у вільний час можуть фізично допомагати інвалідам по господарству, або ж підтримувати батьків дітей з обмеженими можливостями. Також потрібні ті, хто може присвятити кілька годин свого часу для спілкування з людьми з інвалідністю. “Головне бути чуйним і стати другом цій людині”

 22 серпня 2013 року в м.Ужгороді буде проведений  1 - ий тренінг на тему “Волонтерство  - шлях до успіху”.  Участь у заході є безкоштовною.

Охочі стати волонтерами можуть звертатися до Центру “Вибір” за адресою: м. Ужгород, вул. 8 Березня, 46, офіс 107. тел. (0312)66-40-66, +38(050)2057656, e-mail: [email protected][email protected].

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.