bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тендер на закупівлю послуг з проведення оцінки організаційного розвитку
08.07.2013

Черкаське обласне відділення Всеукраїнської благодійної оpганізації «Всеукраїнська Мережа ЛЖВ» оголошує тендер на закупівлю послуг з проведення оцінки організаційного розвитку (ОСА) та стратегічного планування діяльності організації. 

Замовник: Черкаське обласне відділення Всеукраїнської благодійної організації «Всеукраїнська Мережа ЛЖВ».

Предмет тендеру: наша організація планує провести організаційну оцінку методом ОСА та на третьому етапі оцінки розробити стратегічний план організації на 2014-2016 роки і максимально покращити якість життя людей, які живуть з ВІЛ/СНІД та їх близького оточення, зменшити рівень поширення ВІЛ/СНІД серед населення та посилити організаційну спроможність організації.

Очікування:

Проведення оцінки організаційного розвитку надасть можливість проаналізувати зміни та досягнення організації за останні три роки та спланувати наступні кроки з організаційного розвитку. Процес стратегічного планування надасть можливість відкоригувати місію, бачення та завдання організації та розробити стратегічний план організації на 2014-2016 роки, надасть можливість усвідомити нашу унікальність та запровадити чіткий моніторинг та оцінку результатів для покращення якості послуг у сфері ВІЛ/СНІД.

Проведення оцінки організаційного розвитку (ОСА) та стратегічного планування діяльності організації відбуватиметься в межах гранту (ваучера) з організаційного розвитку, наданим ІСАР «Єднання».

Вартість:

Проведення оцінки організаційного розвитку 3000 американських доларів, еквівалент у національній валюті за 3 місяці роботи.

Гонорар фасилітатора із стратегічного планування 360 американських доларів, еквівалент у національній валюті за 3 дні роботи із співробітниками оpганізації та подальший супровід.

Місце надання послуги: місто Черкаси.

Час надання послуги: вересень-листопад 2013 року.

Подання заявок на участь у тендері:

Кінцевий термін подання документів для постачальника послуг (резюме, опис попереднього досвіду діяльності, план проведення оцінки організаційного розвитку методикою ОСА та план стратегічного планування) 15 липня 2013 року до 14:00 на електронну адресу: [email protected], із копією на [email protected].

Заявки на участь у тендері, надіслані після зазначеного терміну, тендерною комісією не розглядатимуться.

Контакти

  • Довідки за телефоном: 067-799-56-76 Олена Стрижак або 097-742-07-75 Ірина Бірко; або електронною поштою: [email protected] або [email protected].

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.