bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Контент-менеджер
09.05.2013

Фонд Східна Європа проводить відбір контент-менеджера в рамках проекту «Побудова мостів між громадськими організаціями, бізнес-асоціаціями та мас-медіа з Молдови, України та Росії задля запобігання конфліктам у Придністров’ї»

  1. 1.       Загальна інформація

Проект «Побудова мостів між громадськими організаціями, бізнес-асоціаціями та мас-медіа з Молдови, України та Росії задля запобігання конфліктам у Придністров’ї» реалізується Фондом Східна Європа – Молдова (ФСЄ-М) у співпраці з Фондом Східна Європа – Україна (ФСЄ-У) та Фондом «Нова Євразія» - Росія за фінансової підтримки Європейського Союзу та Королівства Швеція.

Діяльність в рамках проекту направлена на підвищення спроможності громадських організацій, бізнес-асоціацій та медіа регіону щодо участі у процесі подолання наслідків конфлікту в Придністров’ї. В рамках проекту планується налагодити співпрацю між стейкхолдерами  з Молдови (в тому числі Придністров’я), України та Росії, використовуючи аполітичні методи.

Проект буде перш за все зосереджено на налагодженні неформального спілкування, розбудові мережі зв’язків між представниками різних держав та обміні кращими практиками у регіоні. Діяльність проекту передбачатиме проведення досліджень, заходи з підвищення спроможності організацій, навчальні візити, заходи для налагодження зв’язків та підтримку ініціатив, спрямованих на розвиток громад.

  1. 2.       Мета оголошення про конкурс

Одним з компонентів проекту є створення інформаційного веб-ресурсу проекту. З цією метою Фонд Східна Європа разом з ФСЄ-М проводять конкурс з відбору контент-менеджера інформаційного веб-ресурсу з української сторони, який працюватиме в команді з контент-менеджерами цього веб-ресурсу з Росії та Молдови, а також з партнерами проекту. Планується, що контент-менеджер також візьме  участь в тренінгу для тренерів з медіа, який відбудеться в Києві 13-15 червня 2013 року.

  1. 3.       Завдання та обов’язки контент-менеджера: 
  • Організовувати взаємодію з журналістами, залученими до проекту, з метою підготовки матеріалів на відповідну тематику.
  • Проводити аналіз та відбір матеріалів, опублікованих в національних та регіональних друкованих та Інтернет ЗМІ відповідної тематики, та розміщувати їх на веб-ресурсі.
  • Готувати інформаційні матеріали для розміщення на порталі.
  •        4.                Вимоги до кандидатів:
  • Вміння працювати в команді.
  • Вільне володіння українською, російською та англійською мовами.
  • Можливість взяти участь в тренінгу для тренерів для представників медіа, що відбудеться в Києві 13-15 червня 2013 року. 
  • Досвід роботи в інформаційних ресурсах є додатковою перевагою.
  • Досвід роботи в громадському секторі є додатковою перевагою.
  1. 4.       Аплікаційні документи

Для участі у програмі просимо надати наступні документи:

  • Резюме англійською або російською мовою, в якому відображено досвід роботи та контакти щонайменше трьох осіб, до яких можна звернутися за більш детальною інформацією щодо вашої кандидатури;
  • Мотиваційний лист англійською або російською мовою.
  1. 5.       Подання документів на участь у конкурсі:

Останній термін подачі документів – 20 травня 2013 до 17.00.

Заявки повинні бути надіслані на адресу електронної пошти: [email protected] з поміткою у темі листа «Контент - менеджер».

У разі виникнення запитань, звертайтеся до Юрія Піскалюка, менеджера програм Фонду Східна Європа, електронною поштою на адресу: [email protected], або за телефоном: (044) 200 38 24/25/26. 

Контакти

  • Юрій Піскалюк

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.