bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Працівники Агенції Місцевого Економічного Розвитку
16.04.2013

Оголошується набір персоналу у Агенції Місцевого Економічного Розвитку  міст Добропілля Донецької області, Ровеньки та Свєрдловськ Луганської області.

Влітку 2013 року в рамках Декларації Соціального Партнерства ДТЕК розпочнуть свою діяльність Агенції Місцевого Економічного Розвитку в цих містах. Діяльність Агенцій буде спрямована на реалізацію стратегічних програм та проектів розвитку міста.

На відміну від точкових соціальних проектів з короткостроковим ефектом, програми розвитку – це можливість активізувати місцеву економіку, вирішити соціальні та екологічні проблеми громади.

Ключові завдання Агенцій:

  • підтримка малого і середнього бізнесу;
  • розвиток інфраструктури та залучення інвестицій у регіони;
  • розвиток людського капіталу;
  • реалізація екологічних програм і проектів;
  • підвищення соціальної активності населення.
  • створення Фондів Розвитку Громад.

Результатом роботи Агенцій буде активізація бізнес-середовища, пожвавлення громадської участі у вирішенні місцевих проблем, покращення стану енергоефективності, розбудова компетенції членів громади та загалом поліпшення рівня життя у регіоні.

Агенції Місцевого Економічного Розвитку – це неполітичні динамічні структури з компетентним персоналом. Їх діяльність опиратиметься на найкращий український та іноземний досвід у сфері регіонального розвитку, проте виходячи з потреб та особливостей відповідного регіону.

Зараз триває набір персоналу у Агенції. Зокрема оголошено конкурс на посади керівників Агенцій, координаторів проектів, менеджерів з розвитку бізнесу, бухгалтерів. Додаткову інформацію щодо оголошених вакансій можна знайти тут

Резюме для роботи  в агенції надсилайте на електронну пошту Катерині Кравчук [email protected].

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.