bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Набір активістів до оргкомітету економічного проекту «Wall Street 3»
13.02.2013

Уже третій рік «Молодіжна асоціація економічного розвитку», при підтримці «Української біржі» проводить Навчальне моделювання фондової біржі – «Wall Street 3». Для проведення Навчального моделювання нам потрібна активна молодь, що прагне взяти участь у організації найбільшого подібного проекту.

«Wall Street 3» – це молодіжний благодійно-освітній проект, метою якого є навчання основам роботи на фондовому ринку. Під час рольової гри, учасники за допомогою комп’ютерної програми створюють модель фондового ринку, торгують віртуальними акціями, в умовах глобальної конкуренції. 

У першому сезоні «Wall Street» взяло участь більше 1000 студентів з усієї України, переможці пройшли стажування у провідних кампаніях та отримали рахунки в розмірі 1000 грн на фондові біржі. «Wall Street - 2» об’єднало понад 1500 студентів, а головний приз становив реальний рахунок на Українській біржі та купу інших різних призів.

Ми розраховуємо на ще кращі результати за підсумками «Wall Street- 3», тому нам потрібна команда ініціативних студентів, які готові допомогти провести Навчальне моделювання у своєму університеті.

Надсилайте Ваші заявки на адресу – [email protected]. У резюме просимо вказати ПІБ, мобільний телефон, місце навчання із вказаним курсом та факультетом. Чекаємо на Ваше резюме до 17 лютого 2013 року.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.