bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Вакансії асистента та експертів проекту «Транскордонний парламент»
15.06.2011

Міжнародна Асоціація «МАІРР» в м.Ужгороді, оголошує конкурс на заміщення вакантної посади асистента, а також експертів: експерта з бази даних, експерта з ІСТ-технологій, експерта із стратегічного планування, експерта з проектного менеджменту та експерта з регіонального розвитку, з метою виконання завдань проекту «Транскордонний парламент» - встановлення спільного ІСТ-інструменту для здійснення форуму в прикордонних регіонах Словаччини, Угорщини, Румунії та України та подальшої участі у реалізації проектів міжнародної технічної допомоги Програм Транскордонного Співробітництва ENPI Угорщина-Словаччина-Румунія-Україна.

Проект «Транскордонний парламент» - встановлення спільного ІСТ інструменту для здійснення форуму в прикордонних регіонах Словаччини, Угорщини, Румунії та України реалізовується з метою створення стійкої платформу для сталої та тривалої співпраці між експертними групами, органами влади, професійними установами та НУО шляхом розвитку інформаційних ресурсів основаних на багатомовних транскордонних «ІСТ-технологіях» з тематичними партнерськими форумами, згідно пріоритетам транскордонної співпраці (екологічні, економічні, інфраструктурні групи, групи по туризму, соціальні та культурні, інтеграційні групи), шляхом проведення робочих зустрічей, семінарів, ознайомчих поїздок та забезпечення відповідними тренінгами орієнтованими на всіх партнерів транскордонного співробітництва відповідно до розробленого плану співробітництва проекту.

Проект «Транскордонний парламент», реалізовується консорціумом неурядових організацій та інституцій регіонального розвитку під керівництвом Агенції Регіонального Розвитку «Полонини» (м. Сніна, Прешовський край, Словаччина) за підтримкою Європейського Союзу в рамках Програми ENPI Угорщина-Словаччина-Румунія-Україна 2007-2013, у партнерстві з Міжнародною Асоціацією «МАІРР» (м.Ужгород, Закарпатська область, Україна), Громадською Організацією «Ділові Ініціативи» (м.Івано-Франківськ, Івано-Франківська область, Україна), Асоціацією Регіонального Розвитку “КІУТ” (м.Захонь, Саболч-Сатмар Берег область, Угорщина) та Повітовою Радою Марамуреш (м. Байа-Маре, повіт Марамуреш, Румунія).

Вимоги до посади асистента проектів

Професіональні навички: знання щодо основ управління проектами Програми ENPI та керівництва проектним циклом проектів, що реалізовувалися на регіональному, або європейськоому рівнях, вміння працювати в команді та приймати рішення у кризових ситуаціях.

Комп’ютерні навички: професійні навички уміння роботи на комп’ютері (Інтернет, електронне листування, Windows, Microsoft Office, PowerPoint, Microsoft Excel), графічний редактор, на рівні користувачів Facebook, Skype, Windows Messenger. Мовні навички: знання англійської (письмово, усно) та української мов; перевага надається кандидату із знанням додаткових мов прикордоння (угорська, словацька, румунська).

Основні завдання у проекті: обробка документації відповідно до правил програм ЄІСП, обробка документації відповідно до завдань проекту «Транскордонний парламент», підготовка матеріалів для засідання груп експертів та навчання потенційних користувачів, розподіл завдань для команди експертів.

Вимоги до посади експерта з бази даних

Професіональні навички: знання щодо пошуку та створення баз даних з використанням ІСТ-технологій на професійному рівні, знань основ управління проектами Програми ENPI та керівництва проектним циклом проектів. Комп’ютерні навички: професійні навички уміння роботи на комп’ютері (Інтернет, електронне листування, Windows, Microsoft Office, PowerPoint, Microsoft Excel, баз даних систем Oracle, MySQL, MSSQL, MS Access), на рівні користувачів Facebook, Skype, Windows Messenger.

Мовні навички:

  • знання англійської (письмово, усно) та української мов;
  • перевага надається кандидату із знанням додаткових мов прикордоння (угорська, словацька, румунська).

Основні завдання у проекті: обробка програм та документації відповідно до замовлень координатора, підготовка матеріалів для експертних груп та керівництва, розподіл завдань між експертами, підготовка та навчання потенційних користувачів.

Вимоги до посади експерта з експерта з ІСТ-технологій

Професіональні навички: знання щодо застосування ІСТ-технологій для створення баз даних на професійному рівні, успішне застосування ІСТ-технологій для підтримки баз даних, успішне застосування ІСТ-технологій для створення зв’язку типу “Форум”, знань основ управління проектами Програми ENPI та керівництва проектним циклом проектів.

Комп’ютерні навички: професійні навички уміння роботи на комп’ютері (Інтернет, електронне листування, Windows, Microsoft Office, PowerPoint, Microsoft Excel, баз даних систем Oracle, MySQL, MSSQL, MS Access), на рівні користувачів Facebook, Skype, Windows Messenger. Мовні навички: знання англійської (письмово, усно) та української мов; перевага надається кандидату із знанням додаткових мов прикордоння (угорська, словацька, румунська).

Основні завдання у проекті: обробка програм та документації відповідно до замовлень координатора, підготовка матеріалів для експертних груп та керівництва, розподіл завдань між експертами, підготовка та навчання потенційних користувачів.

Вимоги до посади експерта із стратегічного планування

Професіональні навички: знання щодо управління державних, регіональних або місцевих органів влади, навички у реалізації завдань з регіонального розвитку, знання основ управління проектами Програми ENPI та керівництва проектним циклом проектів, досвід роботи у міжнародних проектах та програмах. Комп’ютерні навички: професійні навички уміння роботи на комп’ютері (Інтернет, електронне листування, Windows, Microsoft Office, PowerPoint, Microsoft Excel, на рівні користувачів Facebook, Skype, Windows Messenger. Мовні навички: вміння працювати із документами англійською мовою та документами мовами прикордонних регіонів ( Словаччини, Румунії, Угорщини).

Вимоги до посади експерта з проектного менеджменту

Професіональні навички: знання щодо основ управління проектами Програми ENPI та керівництва проектним циклом проектів, що реалізовувалися на регіональному, або європейськоому рівнях, знання щодо управління (контролю) у якості представника, державних, регіональних або місцевих органів влади, навички у реалізації завдань з розвитку регіону в якості лідера, наявність власних публікацій.

Комп’ютерні навички: професійні навички уміння роботи на комп’ютері (Інтернет, електронне листування, Windows, Microsoft Office, PowerPoint, Microsoft Excel, на рівні користувачів Facebook, Skype, Windows Messenger. Мовні навички: вміння працювати із документами англійською мовою та документами мовами прикордонних регіонів (Словаччини, Румунії, Угорщини).

Вимоги до посади експерта з регіонального розвитку

Професіональні навички: знання щодо основ управління проектами Програми ENPI та керівництва проектним циклом проектів, що реалізовувалися на регіональному, або європейськоому рівнях, знання щодо управління (контролю) у якості представника, державних, регіональних або місцевих органів влади, навички у реалізації завдань з розвитку регіону в якості лідера або члена команди (територіальне та регіональне планування, урбанізація, питання економічного і соціального розвитку), наявність власних публікацій. Комп’ютерні навички: професійні навички уміння роботи на комп’ютері (Інтернет, електронне листування, Windows, Microsoft Office, PowerPoint, Microsoft Excel, на рівні користувачів Facebook, Skype, Windows Messenger.

Мовні навички:

  • знання англійської (письмово, усно) та української мов;
  • перевага надається кандидату із знанням додаткових мов прикордоння (угорська, словацька, румунська).

Додаткові вимоги до вакантних посад: українське громадянство, проживання в межах м. Ужгорода або його передмість.

Для обговорення питань працевлаштування кандидат повинен до 1 липня 2011 року надати: коротке резюме (CV) стандартної форми на українській та англійській мовах, з описанням досвіду роботи за вище зазначеними вимогами.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.