bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Вакансія координатора програми Спільноти Соціально Відповідальний Бізнес
29.04.2011

Спільнота Соціально Відповідальний Бізнес відкриває вакансію Координатора програми СВБ, що передбачає проектну роботу з органами місцевого самоврядування у Західній Україні.

Координатор відповідатиме за впровадження:

(1) програми розвитку організаційної спроможності органів місцевого самоврядування територій присутності “Західенерго”, що впроваджується Спільнотою СВБ на замовлення ДТЕК (Програма ДТЕК). Програма ДТЕК передбачає підготовку проектних заявок на Програми Добросусідства ЄС та супровід проектної роботи органів місцевого самоврядування м. Добротвір (Львівська область), м. Бурштин (Івано-Франківська область) та м. Ладижин (Вінницька область).

(2) навчальної програми з проектного менедженту для органів місцевого самоврядування у Західній Україні, яка реалізовуватиметься ППВ Мережі Знань у співпраці з низкою партнерів. Навчальна програма з проектного менеджменту передбачає планування, підготовку, просування та впровадження модульної навчальної програми у співпраці з фахівцями та партнерами.

Координатор буде залучений у роботу Спільноти СВБ та проекти ППВ Мережі Знань.

Робота вимагатиме активної комунікаіцї та співпраці з місцевими головами, менеджерами ДТЕК, асоціаціями, потенційними партнерами у проектних заявках з Польщі, Угорщини тощо. Посада передбачає значну кількість відряджень у міста впровадження Програми ДТЕК, Західній Україні загалом, сусідні регіони Польщі (Угорщини тощо), конференції та семінари у Києві.

Заохочується наявність досвіду міжсекторної роботи або проектної роботи у неурядових організаціях. Особливим плюсом є досвід написання проектних заявок.

Робота у м. Львові.

Докладний опис вакансії - на сайті Спільноти СВБ 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.