bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Благодійний фонд «Я вірю в Україну» шукає партнерів
18.03.2016

Благодійний фонд «Я вірю в Україну» реалізує проект для вимушених переселенців «Квиток на роботу» у чотирьох містах України. Ми зацікавлені у встановленні партнерства як з громадськими організаціями, так і незалежними експертами, громадськими активістами.

З метою полегшення працевлаштування внутрішньо переміщених осіб Благодійний Фонд «Я вірю в Україну» реалізує проект «Квиток на роботу» у чотирьох містах України: Києві, Дніпропетровську, Кіровограді та Слов`янську. Та оголошує про пошук партнерів у цих регіонах для найефективнішого результату. Ми зацікавлені у встановленні партнерства як з громадськими організаціями, так і незалежними експертами, громадськими активістами.

Проект «Квиток на роботу» направлений на надання всебічної допомоги переселенцям з Криму та Сходу України. У соціальних центрах, що відкриваються у вказаних регіонах, працюватимуть юристи, психологи, коучі та HR-консультанти; можна закінчити курси перекваліфікації, навчитися правильно складати резюме, мотиваційні листи, потренуватися на “симуляторі співбесід” та отримати рекомендації щодо пошуку роботи.

Ми шукаємо партнерів, які готові взяти на себе організацію та проведення різноманітних освітніх заходів на гідному професійному рівні (від семінарів/тренінгів до експрес-курсів); хто поділяє наші погляди, готовий до співпраці.

Пропозиції щодо співпраці просимо надсилати на електронну пошту [email protected] разом із описом діяльності Вашої організації або резюме, якщо Ви є незалежним експертом.

Контакти

  • Благодійний фонд «Я вірю в Україну»
  • 044 281 00 13

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.