bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Опитування представників місцевих бізнес-об’єднань
04.12.2014

Просимо Вас взяти участь в опитуванні представнкиів місцевих бізнес-об’єднань.

Опитування здійснюється в межах проектуміжнародної технічної допомоги “Підтримка невідкладних реформ для покращення бізнес-середовища в Україні” (надалі – Проект), який впроваджує Центр міжнародного приватного підприємництва (СІРЕ) за фінансування USAID. Важливим завданням проекту є створення механізмів діалогу та співробітництва між бізнес-асоціаціями, малими і середніми підприємствами (надалі – МСП) та громадянським суспільством в Україні, а також впровадження реформ і сприяння консолідації сектору МСП.

Анкета складається із 20 питань, частина з яких містить варіанти відповіді, а частина дає можливість запропонувати варіант відповіді на свій розсуд. Якщо Вас не влаштовують наші варіанти відповіді, Ви можете запропонувати власний варіант відповіді й дати пояснення щодо своєї позиції. Ваші відповіді дуже важливі для нас, оскільки дають змогу краще спланувати діяльність Проекту відповідно до потреб місцевих бізнес-об’єднань.

Прохання заповнити анкету в електронній формі і надіслати її не пізніше 20:00 год. 7 грудня 2014 року на електронну адресу: [email protected].

В повідомленні, будь ласка, вкажіть назву Вашого бізнес-об’єднання, регіон і контактні дані. Це потрібно для того, щоб ми могли зв’язатися з Вами, а також для того, щоб визначити географію і представництво отриманих анкет. Однак результати опитування будуть оброблятися тільки в узагальненому вигляді, жодних посилань на конкретні бізнес-об’єднання та/або їх представників у звіті робитися не буде.

З питань щодо цього опитування Ви можете звернутися до:

  • Оксани Яйчені за телефоном: (067) 395-56-08, або
  • Наталії Ходько за телефоном: (097) 124-50-26.

Наперед дякуємо за згоду взяти участь в опитуванні!

Ваша думка є дуже важливою для нас!

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.