bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Transparency International Україна запрошує до участі у виборах Правління організації
18.09.2014

Відповідно до Статуту організації членами Правління можуть бути як члени організації, так й інші особи. Обрані члени Правління впродовж двох років виконують свої обов’язки на громадських засадах та сприяють роботі ТІ Україна в досягненні її місії: обмежити зростання корупції в Україні шляхом сприяння прозорості, підзвітності та доброчесності публічної влади і громадянського суспільства.

 Transparency InternationalУкраїна має честь запросити всіх, хто поділяє місію організації та готовий практичними діями її реалізовувати, кандидувати на членство в Правлінні ТІ Україна.

Зацікавлені кандидати мають подати такі документи:

-       резюме (обсягом до 2-х сторінок), в якому обов’язково слід вказати прізвище, ім’я, по-батькові, освіту, контактні телефони, e-mail, населений пункт проживання, досвід професійної, громадської та політичної діяльності;

-       програму (обсягом до 3-х сторінок) свого бачення та особистого внеску в розвиток ТІ Україна у 2014-2016 роках.

 Вищевказані документи просимо подати в електронному вигляді українською чи англійською мовами адміністративному директору ТІ Україна Анатолію Стояну на e-mail: [email protected] в термін не пізніше 12 жовтня 2014 року.

 З метою забезпечення прозорості виборів Правління, всі матеріали кандидатів на членство будуть розміщені на офіційному сайті ТІ Україна в строк до 20 жовтня 2014 року.

Просимо звернути увагу, що подання кандидатом власних документів є його добровільною згодою на оприлюднення відомостей, включно із персональними даними кандидата.

 З усіх питань щодо організації виборів Правління просимо контактувати з Анатолієм Стояном за телефонами 067-792-98-42 або 095-166-39-29.

 

Контакти

  • Анатолій Стоян
  • м.т. 067-792-98-42
  •  095-166-39-29
  •  [email protected].

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.