bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

ФРІ шукає підтримку для проведення таборів
04.07.2013

Всеукраїнська молодіжна громадська організація “Фундація регіональних ініціатив” оголошує кампанію збору ресурсів для одного з найбільших освітніх та мотиваційних заходів третього сектору України! Звертаємося з проханням підтримати ФРІ-табори.

ЩО ТАКЕ ФРІ-ТАБОРИ: Табори ВМГО “ФРІ” або ФРІ-табори — це один з найбільших літніх освітніх і мотиваційних проектів громадського простору України. ФРІ-табори — це майданчики презентації найкращих громадських практик в Україні, успішного досвіду громадян та третього сектору і місце для створення бачення молодіжного руху в Україні. ФРІ-табори - це платформи неформальної освіти для молоді та поштовх до дій та особистої активності.

Впродовж останніх 5 років щороку ФРІ проводить 3-7 таких таборів. Традиційно збір коштів для організації цих таборів надається небайдужим суспільством та однодумцями ФРІ. Ми вже не вперше звертаємося за допомогою до громадськості: лише минулого року було зібрано близько 9000 грн., які були витрачені на 7 ФРІ-таборів. В комплексі з іншими джерелами ресурсів це дало можливість для 1000 молодих людей взяти участь у таборах з мінімальним організаційним внеском та отримати комплексні курси неформальної освіти про громадську діяльність та багато чого іншого.

В 2013 році заплановано проведення 8-ми ФРІ-таборів з громадської активності із загальним бюджетом 45 000 тис. грн. В цю суму входять транспортні витрати (локальний транспорт), оренда місця таборування, закупівля продуктів для табору (крупи, овочі, тощо), господарські потреби (засоби гігієни, польове обладнання, інструмент), тощо. Значну частину цих коштів ФРІ покриває самотужки, - витрачаючи членські внески, роблячи особисті пожертви та збираючи організаційний внесок з учасників. Але ресурсів організації недостатньо для того, щоб зменшити або прибрати організаційний внесок для учасників.

Ми звертаємося до однодумців та небайдужих і просимо підтримати найбільший освітній проект третього сектору україни “ФРІ-Табори” зробивши пожертву ресурсно або фінансово і зробити його доступнішим для будь-якої молодої людини України.

ДО ЧОГО ЦЕ ПРИЗВЕДЕ”?

Збільшення кількості громадсько-активної молоді, готової втілювати бачення якісно іншої України, захищати права молоді, боротися з корупцією, розвивати освітні програми, будувати міжнародні партнерства.

ПРИКЛАДИ:

  • ФРІ з 2009 року є одним з організаторів кампанії проти нового Трудового Кодексу, який може значно погіршити стан найманих працівників та позбавити багатьох людей значного обсягу соціальних гарантій.
  • ФРІ з 2010 року є одним з організаторів кампанії захисту права мирно протестувати, в рамках якого успішно переборола скандальний законопроект № 2450 (”більше трьох не збиратися”).
  • ФРІ разом з партнерськими організація примушувала у 2009 та 2010 роках уряди Тимошенко та Азарова скасовувати постанови (№ 369 та 796) про введення додаткових платних послуг у ВИШах, які передбачали плату за перескладання лабораторних робіт, пропуски пар та користування бібліотеками та спортзалами.
  • ФРІ послідовно виступає за конструктивну реформу вищої освіти в Україні, спільно з молодіжними та студентськими організаціями започаткувала у 2011 році кампанію “Проти деградація освіти!”, результатом якої стали відкликання низки деструктивних законопроектів “Про вищу освіту” та розробка громадськістю на чолі з ректором КПІ Михайлом Згуровським законопроекту, який нині зареєстровано у Верховній Раді України.
  • ФРІ та партнери ініціювали широку кампанію з притягнення до відповідальності вбивць студента Ігоря Індила 3 2009 році, завдяки якій дуже виріс інтерес ЗМІ та громадськості до теми катувань та нелюдського поводження в міліції.
  • За клопотанням ФРІ було звільнення з СІЗО нігерійського студента Олаолу Фемі, який був безпідставно арештований після здійсненого на нього хуліганського нападу.…і багато-багато-багато чого іншого для формування свідомості і рішучих дій по створенню кращого суспільства: від благодійності, допомоги дитячим будинкам, облаштування дитячих лікарень до організації наукових конференцій, лобіювання законів і правозахисних кампаній.
  • …і багато-багато-багато чого іншого для формування свідомості і рішучих дій по створенню кращого суспільства: від благодійності, допомоги дитячим будинкам, облаштування дитячих лікарень до організації наукових конференцій, лобіювання законів і правозахисних кампаній.

ЯКОЇ ПІДТРИМКИ МИ ПОТРЕБУЄМО І ДЛЯ ЧОГО?

У довільному розмірі і формі, ресурсами або коштами, такої, що буде спрямована у наш проект 8-ми ФРІ-таборів з активізації 1.500 молодих людей в Україні у 2013 році і організації ними добрих справ, згаданих вище.

ЧИМ МОЖНА ДОПОМОГТИ?

Внесок благодійника може бути наданий не лише коштами, але і будь-яким ресурсом чи послугою: продуктами харчування, засобами гігієни, канцприладдям, транспортними послугами або друком поліграфії та ін.

ЯКЩО ВИ ХОЧЕТЕ ПІДТРИМАТИ ФРІ-ТАБОРИ

ресурсно, - заповніть форму про надання підтримки або зв’яжіться за контактами керівництва, вказаними насайті. В разі, якщо Ви хочете підтримати Табори ФРІ фінансово — Ви зможете зробити це на сторінці та обов’язково заповніть форму, вказавши, коли та яку суму Вами було надано.

ЩО МИ ПРОПОНУЄМО КОЖНОМУ БЛАГОДІЙНИКУ?

  • Можливість участі у будь-якому з зазначених заходів або проектів, можливість отримання зразка поліграфічної або друкованої продукції чи послуги, передбаченою в рамках ФРІ-таборів;

  • Можливість отримувати доступ участі на заходи ФРІ першочергово та в пріоритетному порядку, за квотами для благодійників;

  • Можливість персонально перевірити як ефективно використовуються твої кошти;

  • Можливість дорадчого впливу на реалізацію підтриманих тобою ФРІ-таборів.

ЩО МИ ГАРАНТУЄМО:

  • Публічні звіти за всі витрати на сайті організації.
  • Надання звіту за використаний ресурс кожному з благодійників.
  • Можливість самостійно отримати та оцінити той продукт або послуги, в який Ви вкладаєте свій ресурс.

ЯКІ РЕЗУЛЬТАТИ ВАШОЇ ПОЖЕРТВИ МИ ОЧІКУЄМО І ПРОПОНУЄМО ОЦІНИТИ?

Проведення восьми ФРІ-таборів та залучення до 1500 тис. учасників в 2013 році.

Старт декількох громадських кампаній зі створення комфортного суспільства і середовища для життя і самореалізації молодих людей в гармонійному суспільства.

Активний і різнобарвний молодіжний рух у всіх обласних центрах України, та поширення його в невеличкі міста, містечка та селища.

Дізнайтеся більше про те, як ви можете підтримати роботу ФРІ, та як буде використана ваша інвестиція.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.