bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Харківські Феміністичні Студії запрошують зацікавлених жінок
10.04.2013

Феміністичні Студії - аматорський освітній проект, який включає в себе серію окремих Студій з різних тематик і передбачає, відсутність якоїсь єдиної істини і єдиного носія/носійки істини. Ми вважаємо за важливе не тільки надавати подіум для висловлювання іменитим доповідачкам, але створювати простір для обміну. У процесі обговорення кількох доповідей робити власні важливі відкриття.

Феміністські Студії мають у підгрунті феміністичний тип освіти, не тільки за змістом, а і за формою - відсутності очевидної ієрархії. Студії відносно вільні від ієрархії. “Відносно” - тому що кожна з нас має у голові свою модель світу, яка може містити певні системи. Але ми маємо на меті працювати над цим. Крім цього, одним із важливих принципів проведення заходів є позитивна дискримінація на користь жінок. Ми раді вітати чоловіків, але надаємо їм можливість висловлюватись тільки після того, як усі бажаючі жінки зможуть сказати свою думку.

Запрошуємо до участі - пасивної або активної - усіх, хто зацікавлений пізнавати про жінок та фемінізм не з підручників/публікацій/настанов, написаних і висловлених не жінками.

Детальніше - в додатку.


Долучайтеся до обговорення, доповідей та наповненню Феміністичних Студій!

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.