bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

СЛАВІС-Вінниця” хоче долучитися до коаліції ОГС
23.09.2011

Громадська організація “Молодіжна організація “СЛАВІС-ВІННИЦЯ”, має намір долучитися до коаліції у складі офіційно зареєстрованих ОГС з різних регіонів України.

Довідка

15 вересня 2011 року проект Об’єднуємося заради реформ!» (UNITER) разом зі своїми партнерами Міжнародним фондом «Відродження» та Фондом Східна Європа презентували новий конкурс для коаліцій організацій громадянського суспільства України.На якому я був присутній.

Презентацію конкурсу провели Ірина Білоус (UNITER), Юрій Піскалюк (Фонд Східна Європа), Олексій Орловський (МФ Відродження).

У рамках конкурсу підтримка буде надаватися коаліціям із різних регіонів України, що складаються з організацій громадянського суспільства. За умовами, до складу коаліції повинна входити одна організація (компетентна у розробці проектів законодавчих чи інших нормативно-правових актів і у їх компетентному лобіюванні) та кілька організацій, що працюють на місцевому рівні.

Тому ГО"Молодіжна організація "СЛАВІС-ВІННИЦЯ" має намір долучитися до коаліції, стосовно Вінницького регіону, та діяти у напрямку, а саме:

  • доступ до інформації (включаючи застосування закону «Про доступ до публічної інформації») на національному та місцевому рівнях;
  • прозорість та підзвітність влади;
  • демократичні механізми прийняття рішень;
  • самоорганізація населення;
  • надання адміністративних послуг.

Заявки будуть прийматись від організацій громадянського cуспільства України Міжнародним фондом “Відродження”(МФВ), Фондом Східна Європа (ФСЄ) та ПАКТом, який є основним виконавцем проекту “Об’єднуємося заради реформ!” (UNITER).

Інформація про організацію на сайті www.slavis.ho.ua 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.