bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Потрібні добровольці для формування реєстру “ТОП100 в медицині”
17.05.2011

Міжнародний благодійний фонд «Здоров'я українського народу» запрошує  добровольців приєднатись до формування реєстру «ТОП100 в медицині».

Всі добровольці отримають сертифікати, а найактивніші – право на участь у міжнародній програмі «Англомовний лікар – Євро 2012».

«ТОП100 в медицині» — щорічний (існує з 2009 року) реєстр кращих лікарів, закладів охорони здоров’я, медичних навчальних закладів, викладачів та ректорів медичних навчальних закладів та ліків, яким довіряють медики. Реєстр створюється за результатами всеукраїнського соціологічного дослідження, у якому беруть участь практикуючі лікарі та професійні як державні органи, так і незалежні організації системи охорони здоров’я.

В 2010 році від небайдужих учасників голосування-експертів-медиків, які вирішили підтвердити своїми голосами той факт, що в Україні є справжні фахівці, надійшло 12 537 анкет.

Завдання для добровольців: Для участі у складанні реєстру необхідно провести електронну обробку частини анкет (2500 одиниць, які лишились не обробленими). Опис роботи: перенесення даних з паперових анкет до бази реєстру номінантів в програмі Excel, у наступних категоріях: «лікарі», «адміністратори закладів охорони здоров’я», «заклади охорони здоров’я», «викладачі та ректори навчальних медичних закладів», «ліки, яким довіряють»).

Робота над реєстром «ТОП100 в медицині» є значним внеском у визнання найкращих медиків України.

Формування реєстру буде проходити з 17.05.2011 по 01.06.2011 у офісі Фонду за адресою Чигоріна 18 оф.423.

Додаткову інформацію можна отримати у Марини Булак за тел.; +380(44) 587-64-61, 284-24-64, +380 (67) 208-32-32, [email protected], www.healthup.org.ua.

Довідково

Міжнародний благодійний фонд «Здоров’я українського народу» - створено в грудні 2009 року з ініціативи американських та українських благодійників. Це - перша в Україні благодійна, недержавна, неприбуткова організація, яка впроваджує лідерські та інноваційні програми для зміцнення та покрашення здоров’я українського народу у всіх напрямках: від діагностики та лікування до здорового способу життя.

МБФ «Здоров’я українського народу» є партнером Євразійської Ініціативи за безпеку пацієнтів, дійсним членом Американської Торгівельної Палати, підписантом Української мережі Глобального договору ООН, а також другом та одним із спонсорів Українського Католицького Університету, партнером Міністерства охорони здоров’я України та Академії Наук України; працює з медичними закладами, національними та міськими органами виконавчої влади, підприємствами та неприбутковими громадськими організаціями на всій території України.

Контакти

  • Марина Булак
  • Міжнародний благодійний фонд «Здоров’я українського народу»
  • [email protected]

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.