bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Стань учасником Всеукраїнської медіа-академії Let’s do it Ukraine та отримай практичний досвід
09.05.2024

КОГО МИ ШУКАЄМО?

Ми шукаємо вмотивовану, креативну, комунікативну молодь 16-20 років з активною громадською позицією, яка готова вчитися, приділяти час організації, зацікавлена у кар’єрному розвитку.  

Медіа академія відбувається безкоштовно, кількість місць обмежена. Для того, щоб потрапити на курс потрібно зареєструватися за посиланням нижче, вказати свою мотивацію, цілі на майбутнє, ваші можливості тощо. Що якісніша ваша заявка, то більше шансів потрапити на Медіа-академію “Let’s do it Ukraine”. 

РЕЄСТРАЦІЯ 

Зареєструйся за посиланням https://forms.gle/jXqu2ycq5pxXe984A , отримай крутезний досвід і, можливо, саме ти станеш частиною національної команди найбільшого екоруху країни Let’s do it Ukraine. 

Дедлайн заповнення форми: 20 травня 2024 року

Під час курсу ти дізнаєшся про: PR у громадських організаціях, робота з медіа, зіркове амбасадорство, SMM, журналістика, підготовка прес-конференцій а також можливості стажування у великих компаніях. Усе це чекає на тебе у межах медіа академії «Let’s do it Ukraine». Попередня програма за посиланням 

https://docs.google.com/document/d/1XHPz4yeP6v-ilNt0GgR7SqrNzdLg2Pv__1EQyf1_Kj8/edit?usp=sharing 

Найактивніші учасники отримають змогу потрапити на екскурсію до телеканалу “1+1”, познайомитися з журналістами та ведучими, а також на власні очі побачити процес створення телевізійних матеріалів. 

Повна програма буде опублікована в новинах на сайті letsdoitukraine.org та у соціальних мережах facebook.com/letsdoitukraineeco ; instagram.com/letsdoitukraine/.

Також на тебе чекатиме практична частина. Ти зможеш самостійно вести комунікацію з українськими та міжнародними медіа, готувати екслюзивні матеріали для публікацій та ефірів, проводити моніторинг новин, співпрацювати з зірками, готувати прес-конференції, прес-тури., створювати інфоприводи.

НАША МЕТА

Ми прагнемо підвищити екологічну свідомість у медіапросторі, тим самим розвивати серед громадян культуру чистоти, правильного поводження з відходами та дбайливого ставлення до довкілля. 

КОЛИ? 

Теорія: 25-26 травня 2024 року

місто Київ

Адресу повідомимо зареєстрованим учасникам

Практика: червень-вересень, жовтень-грудень 2024

Організатор – Всеукраїнський молодіжний рух «Let’s do it Ukraine». 

Дізнавайтесь більше в новинах на сайті letsdoitukraine.org, слідкуйте за нашими соціальними мережами. 

Координатор проєкту: 066 444 51 43 Анастасія Кошуба, PR – директор Let`s do it Ukraine

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.