bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Clanbeat - рішення з підтримки добробуту учнів в Житомирській області
19.04.2024

Представництво “Мондо” в Україні запрошує школи, ліцеї та гімназії Житомирської області взяти участь в пілотному проєкті по втіленню естонської інноваційної розробки Clanbeat

Clanbeat - це рішення з підтримки добробуту учнів та шкільного персоналу, методом аналізу їхнього психоемоційного стану, та визначення стану ментального здоров’я в шкільних колективах. Підтримуючи зв’язок з кожним з учасників програми, школи зможуть вчасно реагувати на проблемні ситуації, допомогати дітям та дорослим, створювати та посилювати єдність власних спільнот. Також школи отримують інформацію щодо наявних в Житомирській області організацій, які працюють в сфері психологічної допомоги, зможуть активно застосовувати механізм перенаправлення.

Участь в проєкті розрахована на 4 місяці (з серпня по листопад), під час яких вам буде надано безкоштовний доступ до платформи та підтримка шкільним психологам, включаючи постійне консультування, навчання та супервізії естонськими фахівцями.

Будь ласка, заповніть анкету для участі у відборі.

Важливо: подавати навчальний заклад має директор/ка, або за його/її погодження.

Серед всіх учасників буде обрано 25 навчальних закладів. Представників яких буде запрошено на Форум (липень 2024 року), де естонські розробники навчать вас користуватись додатком Clanbeat.

Критерії відбору: 

  • мотивація та активність школи 

  • наявність вмотивованого психолога або соціального працівника, або людини, яка зможе виконувати цю функцію 

  • необхідність додаткової психологічної підтримки

Заявки приймаються до 6 травня 2024 року (включно).
Про результати відбору та подальші кроки ми повідомимо переможців 20.05.2024року. 

Проєкт реалізується за фінансокої підтримки ESTDEV (Естонського центру міжнародного співробітництва). 

_________________

Мондо” — естонська організація, головна ціль якої — зменшити глобальну нерівність. Реалізує гуманітарні програми у 12 країнах світу. Організація фокусується на підтримці освіти та здоров’я, через програми з надання засобів для існування, екологічних та цифрових компетенцій. 

Мондо” реалізує проєкти в Україні з 2014 року. У відповідь на нові виклики повномасштабного вторгнення, у 2022 році організація відкрила тут офіційне представництво. 

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.