bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Сертифікатний курс «Турбота про психічне здоровʼя в організаціях громадянського суспільства»
19.04.2024

Інститут лідерства та управління УКУ в межах проєкту “На хмарі”, що реалізується за підтримки Міжнародного фонду “Відродження” розпочинає реєстрацію на безкоштовний сертифікатний курс “Турбота про психічне здоровʼя в організаціях громадянського суспільства”.

Ми розуміємо, як важливо в сучасних умовах забезпечити сталу роботу громадського сектору задля подолання наслідків воєнних дій, підтримки армії та відновлення країни. Ми повинні сьогодні зосередитись на організації системних програм  з попередження вигорання в організаціях та турботи про психічне здоров’я членів їх команд. 

Запрошуємо керівників і менеджерів ОГС зрозуміти вплив, отримати знання та навички щодо підтримки психічного здоров’я в організації, психологічної життєстійкості та здобути вміння реагувати на виклики й труднощі, що постають у час війни.

Протягом 4-рьох модулів ми разом з психологами, психотерапевтами з досвідом роботи в HR-сфері та акредитованими викладачами методу когнітивно-поведінкової терапії:

 - отримаємо комплексну інформацію щодо розробки системних програм турботи про ментальне здоров’я в організації. Як готувати план дій та втілювати його? Як оцінювати ефективність?

- розроблятимемо системні стратегії добробуту, управління стресом і формування стійкості на робочому місці;

- ознайомимося з найкращими практиками для превенції психічних розладів в команді;

- розвиватимемо робоче середовище , яке сприятиме особистому та груповому здоров’ю та щастю;

- ознайомимось з  інструментами, що можуть допомогти вибудувати взаєморозуміння та довіру в команді, сприяти продуктивному розв’язанню конфліктів;

- здобуватимемо навички стрес-менеджменту для себе та своєї команди та будемо розвивати індивідуальні та організаційні практики протидії вигоранню;

- навчимось надавати ефективну підтримку іншим, одночасно піклуючись про власне благополуччя.

  

Структура курсу:

Курс складатиметься з 4 модулів – 3 онлайн та 1 офлайн. Загалом 120 годин аудиторної та самостійної роботи. Останній відбудеться в серпні наживо на кампусі Українського католицького університету.

I модуль - 31.05-01.06 online

II модуль - 14.06-15.06 online

III модуль - 12.07-13.07 online

IV модуль - 02.08-03.08 наживо м. Львів

 Для кого цей курс:

керівники організацій;

менеджери ОГС, які цікавляться темою та готові працювати над розробкою системних програми турботи про психологічне здоров’я в організації.

 Як взяти участь:

Щоб подати заявку на участь потрібно заповнити форму за посиланням: https://forms.gle/Pcc6NeHK925Q7bTBA 

Реєстрація триватиме до 28 квітня 23:59, а вже 2 травня комісія оголосить результати відбору на вказану в заявці електронну пошту. Кількість місць в першому наборі на курс обмежена, тому поспішіть реєструватись.

 Завдяки підтримці Міжнародного фонду “Відродження” навчання на цьому сертифікатному курсі безкоштовна. Наголошуємо, що організатори покривають витрати на проживання та харчування в рамках останнього модулю курсу, що відбудеться наживо у Львові.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.