bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Прямий ефір в Інстаграмі «Як убезпечити себе від онлайн-грумінгу?»
16.04.2024

Давайте розберемось, як захистити себе та близьких нам людей в інтернеті! Запрошуємо на розмову з психологинею в прямому ефірі Інстаграму Інкубатору демократичних ініціатив «Як убезпечити себе від онлайн-грумінгу?». Онлайн-грумінг – це ситуації, коли людина в інтернеті прагне побудувати з нами довірливі стосунки, і через деякий час вимагає наші оголені фото чи відео (коли нам така ідея не подобається взагалі).

Будемо говорити про таке:

  • що таке взагалі онлайн-грумінг?
  • по яких критеріях можна дізнатись, що перед нами злочинець? 
  • як можна створити безпечний онлайн-простір для себе? 
  • що робити, якщо все ж таки випадок онлайн-грумінгу відбувся? 
  • як допомогти другу/подрузі, якщо він чи вона знаходяться у такій ситуації? 

Розмовляють:

  • Аліна Касілова-Боднарук, психологиня, тренерка у сфері захисту прав людини, психотерапевтка дитячо-батьківських стосунків. Тренерка та супервізорка Урядової консультаційної лінії з питань безпеки в Інтернеті.
  • Назарій Боярський, ведучий ефіру, правозахисник та тренер неформальної освіти, ГО «Інкубатор демократичних ініціатив». 

Чекаємо на тебе на нашому прямому ефірі! 

Дата: 16 квітня 2024 року.

Час: 19.00 год.

Тривалість: 60 хв.

Місце проведення: Instagram: https://www.instagram.com/DII.Ukraine/

Посилання на подію у Facebook: https://fb.me/e/6kz8qA9RF 

 

Проєкт «Мистецтво безпечного інтернету» реалізується ГО «Інкубатор демократичних ініціатив» у партнерстві з Комунальним позашкільним навчальним закладом «Донецький обласний дитячо-молодіжний центр» та Вінницькою обласною радою. Активність є складовою проєкту «Розширення можливостей правоохоронних органів у подоланні насильства щодо дітей в Інтернеті», що фінансується Європейським Союзом і впроваджується консорціумом організацій громадянського суспільства - Всеукраїнською благодійною організацією «Український фонд «Благополуччя дітей», Всеукраїнським громадським центром «Волонтер» та Міжнародною громадською організацією «Соціальні ініціативи з охорони праці і здоров’я».

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.