bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Пишемо тексти, які мотивують
15.04.2024

Чуєте та читаєте купу порад, як писати але впровадити їх не виходить або власний результат все ще здається далеким від досконалості? Підключайтеся на воркшоп з написання та редагування текстів, який є продовженням попередньої зустрічі “Як писати, щоб за вами йшли”!

16 квітня ми розберемо на практиці, відредагуємо та виправимо їх в режимі реального часу.  Це буде наша колективна робота, яка дозволить засвоїти теорію та отримати реальний досвід, а не суху інформацію. Завдяки такому формату заняття ви побачите, як та що саме варто редагувати, як підсилити свій допис, на що звертати увагу. І цей досвід дозволить вам писати краще вже зараз, без тривалих навчань. Це надихне вас та допоможе повірити в себе і відчути, що у вас є талант писати вражаючі тексти на будь-яку важливу тему! 

Крім роботи з текстом для прикладу, кожен може вносити відповідні правки у власний матеріал протягом заняття. А в кінці експертка з написання текстів Лія Іванівська відповість на всі питання щодо редагування та написання текстів!

БОНУСИ ДЛЯ УЧАСНИКІВ:  

- Перелік книг, які варто почитати, щоб писати краще. 

- Посилання на сервіси для редагування, які допоможуть якісніше та швидше вичитувати та виправляти їх на стилістичні, граматичні, пунктуаційні та друкарські помилки. 

- Учасники, які пропустили минулу зустріч або просто викажуть бажання, ми дамо презентацію з минулого теоретичного заняття. 

❗️УВАГА❗️

Якщо ви хочете, щоб в прямому етері розібрали та відредагували саме ваш текст -  в реєстраційній анкеті залиште посилання на нього (крайній термін подачі тексту - за добу до початку воркшопу).

Серед запропонованих вами текстів буде обрано 1-3, спираючись на те, наскільки потенційно цікавим він може бути для розбору з іншими учасниками. 

Сподіваємося, що ця зустріч стане початком вашої впевненості у написанні дописів, що викликають емоції та бажання діяти.

 

Воркшоп проведе Лія Іванінська: 
- копірайтерка рекламних текстів з досвідом 10 років;
- НЛП-практик; 
- тренерка з копірайтингу з досвідом викладання 6 років;
- фахівчиня з розробки контент-стратегії та комерційних сайтів; 
- проєктна та операційна  менеджерка у креативних, освітніх та інформаційних проєктах;
- бізнес-консультантка для стартапів.
 
Воркшоп відбудеться у вівторок 16 квітня о 15:00 в zoom.

Для того, щоб отримати посилання на свою електронну пошту зареєструйтеся за анкетою.

******
Воркшоп відбувається в межах Програми підтримки волонтерських центрів Кіровоградщини, що втілює Кіровоградська обласна організація ВГО “Асоціація сприяння самоорганізації населення” в рамках проєкту “Волонтерський крафт” завдяки фінансуванню National Endowment for Democracy.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.